2777
2789

شیوا طالبی. دکتر خودم بودن

مهربون و خوش اخلاق

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برای زایمان

دکترفردوس محرابیان

آمادگاهه مطبشون دکترخودم الهام نقشینه بود ولی ایشون چون کارشون نازاییه کسایی ک طبیعی باردارشدن پذیرش نمیکنن واگرنه بهترین دکتر تو کل اصفهان ایشونه 

دکتر کلانتر دکتر من بوده

یعنی بدنیام آورده 

نمیدونم الان کار میکنه یا نه ولی مامانم همیشه دعاش میکنه

هرگوشه از این حصار ، صد بیژن آزاده در بند است ، خون سیاوش جوان در ساغر افراسیاب پیر می‌جوشد،  خونی که با هر قطره اش ، صد صبح در پیوند است...🥀#علیه_فراموشی                                  #یوسف_قبادی #سگارو

دکتر کلانتر دکتر من بودهیعنی بدنیام آورده نمیدونم الان کار میکنه یا نه ولی مامانم همیشه دعاش میکنه

اون نوبت دیر به دیر میده بنظرتون دکتری که جوونه خوبه؟یا پیش دکتر پیر باید رفت؟

عزیزم اخلاقشون ۲۰.من پیششون دوتا سزارین کردم.هر سوالی داشته باشید با حوصله جواب میدن.خیلی وقت میزارن ...

ممنونم😍😍احتمالا برم پیش همین دکتر الان رفتم نظراتشون خوندم خیلیا راضین مرسی عزیزم من تنها ایرادم به دکترای قدیمی میگم شاید علمشون قدیمی شده باشه ولی بازم تجربه مهمتره