2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی دیدم بد میگن راجبش

جاریم میگفت موقع معاینه منشیش اومده بود روبرو من نگامیکرد خیلی ناراحت شده بودک چرا دکتر بهش نگفت دیدن داره مگه واینم ک فهمید زیرمیزی میگیره دیگه پیشش نرفت

جاریم میگفت موقع معاینه منشیش اومده بود روبرو من نگامیکرد خیلی ناراحت شده بودک چرا دکتر بهش نگفت دید ...

وای چه زشت مگه سینما بوده که منشیشم اومده آدم پیش همون دکترم خجالت میکشه شاید نخواد منشی هم بیاد نگا کنه

وای چه زشت مگه سینما بوده که منشیشم اومده آدم پیش همون دکترم خجالت میکشه شاید نخواد منشی هم بیاد نگا ...

تقصیر دکتره،حالا دکترنقشینه، من لباس زیرمم درنمیاوردم موقع سونو داخلی یکم میزدم کنار سونومیکرد خانم دکتر یه فرشته ست بخدا اگرایشون نبود من بچه نداشتم خدا انشالله خیرش بده وهرجاکه هست سلامت باشه مهربون دوست داشتنی🥺

تقصیر دکتره،حالا دکترنقشینه، من لباس زیرمم درنمیاوردم موقع سونو داخلی یکم میزدم کنار سونومیکرد خانم ...

دکتر محرابیان دیگه؟اره داخل نظراتم نوشتن خیلی خوبه بچه ها بنظرتون پزشک مسن باشه بهتره یا جوون

تقصیر دکتره،حالا دکترنقشینه، من لباس زیرمم درنمیاوردم موقع سونو داخلی یکم میزدم کنار سونومیکرد خانم ...

الان نگاه کردم دکتر نقشینه فقط ناباروری پذیرش میکنه خداروشکر که نتیجه گرفتین