دخترو دیدین که چهرش متوسط یا زشت باشه یعنی خوشگل و خوش هیکل نباشه سنشم بالای ۲۵ باشه ولی یه ازدواج خوبی کنه؟ شوهرشم از همه لحاظ اوکی باشه؟ مثل شغل و قیافه و خانواده
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
اره من ۳۵ دیدم البته از لحاظ شخصیت خونوادگی ۲۰ بودن از لحاظ مالی هم دختره کارمند بود با یه پسره ازدواج کرد ۳۶ یا ۳۷ اینا بود وضع پسرم خوبه ماشین و خونه داشته از قبل
ی پسر فامیل مون قیافه خوبی داشت قدش اینا هم خوب بود ی چیز تو مایه های سامی بیگی بود بنظرم اون شکلی .. ی دختره رو گرفت پشم ریزوم😑 خیلی خیلی دختر خوبیه ولی قیافه اصلا نداشت. ینی از معمولی پایین تر. خواهر دختره خیلی قشنگ تر بود ولی اینو گرفت. عاشقشه خیلی هم خوشبختن یه بچه هم دارن.
اره والله من دبیرستانی بودم ی دختر مال کلاس بغلی بود اصلا قیافه نداشت وهیکل هم نداشت همیشه ی کتاب دستش بود ودرحال خوندن ولی می اومد پیش من با دوستم وقتی من خر برای ی خاستگار له له میزدم وبراش تعریف کردم گفت مگه دیوانه ام با این ادم بای موقیت شغلی پایین ازدواج کنم باید حداقل کارمندی مهندسی چیزی بیاد برام شاید باورت نشه همون سال ی همسایه داشتن میلیاردر که شعلش هم نمیدونم معاون بانک بود معاون ی جای بود عین دسته گل اوند گرفتش اینم بگم والله همیشه نمره های دختره پایین بود