2777
2789
عنوان

دختر زشت بیست پنج تا سی سال دیدین که ازدواج خوبی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1101 بازدید | 82 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرش سربه راه باشه خانواده دار و بااصالت و قیافه و شغل خوب داشته باشه و ازدواجشون عاشقانه باشه

بنظرم اینکه همش باهم بتشه خیلی کمه 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

من کسی رو زشت نمی بینم کلا

بهترین سن برای ازدواجم ۲۵ تا ۳۵ هست دیگه 

اکثرا تو همین سن ازدواج می کنن خانواده هایی که از لحاظ فرهنگی سطح خوبی دارن (گفتم اکثرا نه همه)

و بله زیاد دیدم ؛ ازدواج های خوب و با آگاهی

تا دلت بخواد

ی پسر فامیل مون قیافه خوبی داشت قدش اینا هم خوب بود ی چیز تو مایه های سامی بیگی بود بنظرم اون شکلی .. ی دختره رو گرفت پشم ریزوم😑 خیلی خیلی دختر خوبیه ولی قیافه اصلا نداشت. ینی از معمولی پایین تر. خواهر دختره خیلی قشنگ تر بود ولی اینو گرفت. عاشقشه خیلی هم خوشبختن یه بچه هم دارن.

دختره هم از پسره بزرگتر بود

اره والله من دبیرستانی بودم ی دختر مال کلاس بغلی بود اصلا قیافه نداشت وهیکل هم نداشت همیشه ی کتاب دستش بود ودرحال خوندن ولی می اومد پیش من با دوستم وقتی من خر برای ی خاستگار له له میزدم وبراش تعریف کردم گفت مگه دیوانه ام با این ادم بای موقیت شغلی پایین ازدواج کنم باید حداقل کارمندی مهندسی چیزی بیاد برام شاید باورت نشه همون سال ی همسایه داشتن میلیاردر که شعلش هم نمیدونم معاون بانک بود معاون ی جای بود عین دسته گل اوند گرفتش اینم بگم والله همیشه نمره های دختره پایین بود