2777
2789

سلام این تجربه رو ب عنوان کسی ک ب اصطلاح کارما بدجور جوابش و دادم نشر میکنم

زمان نوجوونیم ب اشتباه و از روی سهل‌انگاری بدون اینکه متوجه بشم فلش درایور و رم مادرم و انداختم دور .

اون شب ک مادرم فهمید بدترین شب زندگی خودش و من بود چون کلی عکس و فیلم های بچگیمون داخل فلشا بود. 

چند روز پیش شبیه همچین اتفاقی برای خودم افتاد وقتی ک ب مادرم دوتا از فلش هام رو دادم که فایل های گوشیش رو خالی کنه نمیدونیم هر دو مون چطور اتفاقی تمام فایل های فلشم یعنی کل خاطرات و ویدیوهای اموزشی ک داشتم همه پریدن و حالم تا امشب بد بود.

💥نکته ای که از این تجربه میخوام بگم اینه که هر کسی یه روزی یه بدی در حقتون کرده مطمئن باشید که جوابشو میگیره پس کمتر بهش فکر کنید و واگذار کنید به خدا . برای خودمم تلافی شد و الان حس اون موقع مادرم و خیلی خوب درک میکنم🧡

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

شما که گفتی ناخواسته بوده.

فقط 30 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

عزیزم مگه تو اتفاقی اینکارو نکردی وقتی غیرعمد باشه چرا خدا بخواد کارماش پس بده قبول دارم کارما وجود داره به چشم دیدم ولی برا کسیه که با نیت بد کاری کنه بعدها جوابشو بگیره ن کسی ک غیرعمد کاری کنه

لَم نُخلَق لنُرضی الخَلْق.♥️خلق نشدیم که خلق رو راضی کنیم.♥️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید