2777
2789

خیلی ضایع و تابلو ولی قیافم بچه مثبته بهم شک نمیکنن🤣

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://abzarek.ir/service-p/msg/2029904

یه سری از مچ پا تا به بالا رو کلا تقلب نوشته بودم 

راحت پامو مینداختم رو اون پام و مینوشتم از روش

هیچکی نفهمید 🥲😂

فقط دوستام بعد امتحان رو سرشون گذاشته بودن دانشگاهو

چون دقیقا همونایی که نوشته بودم اومد تو امتحان🥲😁

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگر دانشگاهی 

من اون زمان چادر میزدیم 

وقتی مراقب داره برگه هارو پخش میکنه قبلش من بسته مکالمه زدم با دوستم تماس برقرار کردم 

روی دوربین واتس اپ تنظیم کردم 

وقتی مراقب برگ سوال داد درجا عکس میگیرم میفرستم برای دوستم 

دیگ سکووووت

منتطر میشم دوستم دونه به دونه سوالات و بخونم 

هرجا حا موندم سرفه میکنم دوستم دوباره بخونه😁😁

اگر دانشگاهی من اون زمان چادر میزدیم وقتی مراقب داره برگه هارو پخش میکنه قبلش من بسته مکالمه زدم با ...

آخ نه یه راه دیگه بگو 

دانشجو ام گوشی میبرم راحت کار ندارن

اما نمی‌رسم یکی از درس هارو بخونم ترمای آخرم بیفتم دردسره 

می‌خوام از جزوه سوالارو پیدا کنم و بنویسم یا گوگل کنم 

اما خب کار کنم با گوشی متوجه میشن.میگم چجوری بزارم رو پام یا جایی راحت تقلب کنم ؟

آخ نه یه راه دیگه بگو دانشجو ام گوشی میبرم راحت کار ندارناما نمی‌رسم یکی از درس هارو بخونم ترمای آخر ...

ببین ما خیلی کارا کردیم جزوه برگه آچار مثل ذفترچه کردیم 

نوت برداشتیم چک نویس عوض کردیم 

به راحتی هندزفری نیست 😁