2777
2789
عنوان

نامزدم رمز گوشیشو نزد

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 35 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

موقعی ک حواسش نیس و میخواد گوشیش و باز کنه رمزش و ببین بعدا ک گوشی ازش دور بود باز کن ببین چیه توش

رمزش اثر انگشتیه

وگرنه خواهر کوچیکمو میفرستادم ببینه

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'

گوشی یه قسمتاییش شخصیه چت با رفیقاش و خانوادش حتی چت با همکاراش الخصوص خانوم دیگه از نظر من شخصی نیس ...

ببین وسیله شخصیه یعنی کلیتش چیز شخصیه مثل مثلا کیفت، کمدت، شلوارت! قاعدتا همسرت نمیره اینا رو بگرده یا بپوشه ولی اگه این کارو کرد تو دعوا نمیکنی یا قفل نمیزنی روش که مانعش بشی‌ اصلا این حرکت مشکوکه.

نمیدونم میتونم منظورم رو برسونم یا نه؟

من از همون ده سال پیش رمز گوشی همسرمو داشتم ولی هرگز نگاشم نکردم چون معتقدم حریم شخصیشه. اما اگه یه روز بخوام همشو زیر و رو کنم این حق رو برای خودم قائلم و اون نباید قایمش کنه

اگه بازم متوجه نشدی خلاصش اینه نامزدت یه مشکلی داره

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

منکه رمز خودم و نامزدم جفتش یکیه اثر انگشتمون و چهره جفتمونم گذاشتیم روی گوشی هم

ولی خب همش گوشی همو دست نمیزنیم

ولی اگه یکی گوشی اون یکیو دست بزنه کسی گارد نمیگیره

منکه رمز خودم و نامزدم جفتش یکیه اثر انگشتمون و چهره جفتمونم گذاشتیم روی گوشی همولی خب همش گوشی همو ...

منم واقعا مشکل ندارم گوشیمو ببینه 

خودمم دوس ندارم همش بگردم ولی اینکه نمیذاره عکساشم ببینم زور داره

جدی میگی🥲از کجا مطمین شم گوشیشو که نمیده

رفتاراش و تو تاپیکات که می دیدم قشنگ متوجه شدم زیر نظرش بگیر تا وقتی نرفتی باهاش زیر یه سقف حداقل بشناسش مردا گرگ شدن

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
استارتراگه مشکلی بانامزدت داری بشین باهاش حرف بزن بگومن اذیت میشم وقتی گوشیتوقایم میکنی

بهش گفتم گارد داری گفت ن با حرف حل نمیشه بارها حرف زدیم

گوشی من امروز دستش بود ولی گوشیشو به من نداده یه لحظه

حتما یچی داره تو گوشیش

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻