2777
2789
عنوان

بیاین توروخدا

30 بازدید | 7 پست

سلام عزیزان وقت بخیر پسرم ۱سال و۱۷روزشه برا واکسن ک بردمش بهداشت گفتن باید به چیزی اشاره کنه یا خودتون اشاره میکنید متوجه بشه نگاه کنه طرف او شئ اما پسر من نه اشاره میکنه نه خودم اشاره میکنم متوجه میشه 

جواباشو میدم دستش میبره طرف پاهاش یعنی میفهمه برا پاست ولی کاپشن ک تنش مبکنم دستشو تو حلقه استین فشار نمیده  کلمه فقط میگه ماما دد الو اته 

دست دسی میکنه فقط و میره پشت پرده کاشو مباره بیرون دکی میکنه 

بنظرتون پسرم مشکل داره؟؟؟

اهان راستی اینم بگم پسرم ۹ماهه ک بود چهارپایه ۵پله اهنی افتاد رو سرش میترسم خدا نکرده ضربه وارد شده باشه ب مغزش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یاخدابخاطر اون چهارپایه دکتر بردینش بررسی بشه اسیب مغزی بهش وارد شده یا نه؟؟

بردم همون لحظه ک ضربه وارد شد گفتن اکر حالت تهوع نداره عکس نمیگیریم و نگرفتن ولی نشستن راه رفتن چخردستو پاکردنش همش به موقع بود و تاخیر نداشت

بردم همون لحظه ک ضربه وارد شد گفتن اکر حالت تهوع نداره عکس نمیگیریم و نگرفتن ولی نشستن راه رفتن چخرد ...

اون اورژانس و دکترعمومیه

پیش متخصص مغز و اعصاب بردین؟

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟

همه کاراش خوبه فقط همین اشاره کردنش فک میکنم ضعیفه مثلا امروز عروسک هاپوشو گذاشتم رو اپن اومده دستشو طرفش-دراز کرد با گریه میگفت عه عه یعنی بده اینم جزو اساره محسوب میشه،؟؟