2777
2789
عنوان

همه اسم دخترمو مسخره میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1759 بازدید | 109 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه کم محکو باشید با هر حرف غیر منطقی چرا میریزید به هم .بگو چی میزاشتم پاییز میزاشتم ؟ چه ربطی داره

میگن چون اسم یک فصل هست باید فقط تو فصل بهار میذاشتی بعد خانواده ی شوهرم میگفتن حلما بذار خیلی قشنگتره ولی من گفتم فقط بهار 

بگو بهار زندگی منه   شما هم برای خودتون نظر بدین    مگه شما شبیه غورباقه اید اسمتون رو گذاشتن غورغوری 

حقیقت داره  یا خوابه که دستات  توی دستاشه     محاله اون نمیتونه مثل من عاشقت باشه     باهاش خوشبخت وآرومی   سرت رو شونه اونه     یه روزی مال من بودی     ولی اینه نمیدونه      نمیدونه که دست تو   تودستای منم بوده      بهش بگو که اغوشت یوقت جای منم بوده      بگو چی بین ما بوده    سر عشقت چی اوردی           اونم حرفاتو باور کرد  واسه اونم قسم خوردی 

بگو بهار زندگی منه شما هم برای خودتون نظر بدین مگه شما شبیه غورباقه اید اسمتون رو گذاشتن غورغور ...

وای هزار دفعه گفتم بهار زندگی منه ول نمیکنن دیگه بیخیالشون شدم عقل ندارن 🫠

من هر چی بهار میشناسم متولد فصل بهار نیستند.حالا مگه همه باران ها تو روز بارونی و همه خورشیدها روز ب ...

میگم نه به معنی قشنگ بهار توجه نمیکنن اسم بهار رو فقط به عنوان فصل میدونم

عزیزم بهتره رو اعتماد به نفست کار کنی تا بتونی یه دختر با اعتماد به نفس بار بیاریاسمش زیباست وربطی ...

حتما اینکارو میکنم من میدونم اسمش زیباست و واقعا شادابی میاره ولی اینقدر گفتن منو به شک انداختن باور نمی‌کنید الان سه ماهشه هر کی دید گفت ولی مهم نیست 

منم اسم پسرمو باید میزاشتم .دیه .چون دی به دنیا اومده .یا زمستان ...😂😂😂😂😂😂😂

😅🤣😂😂😂😂😂 اگه اینجا پیشمون زندگی میکردی حتما باید اینکارو میکردی😆

من عاشق اسم بهارم.میخاستم اسمشو بزارم بهار دقیقا بهارم دنیا اومد ـ1/1/1430 دنیا اومداینقد همه گفتن ن ...

سنا هم خیلی قشنگه😍😍نامدار باشه عزیزم خدا حفظش کنه