2777
2789

کلاسا انلاینه حرف گوش نمیده همه مشقامو خودم مینویسم به زورررر درس میخونه خسته شدم دیگ کلاس دومه همش میگه من درس دوست ندارم‌ نمیدونم دیگ چی کار کنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر منم همینه ششمه

منم حالم بهم میخوره از مجازی 🤮🤮🤮

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

میگن وقتی بچه درس نمینویسه به معلمش اطلاع بدید و بذار یکبار بدون تکلیف باشه تا معلمش ببینه و خودش درست میکنه و یاد میده بدون تکلیف نیاد

ظلم میکنی بهش بعدم بگو این یک قانونی هست برای خودت میری 

اگرم ادامه داد بذار دو روز خونه بمونه نه گوشی بده نه تفریح ببر تلوزبونم از انتن قطع کن تا بدونه خونه خوش نمیگذره 

میگن وقتی بچه درس نمینویسه به معلمش اطلاع بدید و بذار یکبار بدون تکلیف باشه تا معلمش ببینه و خودش در ...

معلمش هیچی نمیگه بدبختی فقط به پدرومادرا میگه چرا ننوشتن همین

میگن وقتی بچه درس نمینویسه به معلمش اطلاع بدید و بذار یکبار بدون تکلیف باشه تا معلمش ببینه و خودش در ...

پسر من عین خیالش نیست بدون تکلیف بره امتحان صفر بشه موندم باهاش چی کار کنم😣😖

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

معلمش هیچی نمیگه بدبختی فقط به پدرومادرا میگه چرا ننوشتن همین

شما باید بگی این مشکل را داریم و یکبار شما بهش برخورد کنید تا حساب کاربیاددستش والا تو گروه مااین را فرستادن اگه ننوشت شماهم ننویسید یکبار بدون تکلیف رفت و معلم باهاش صحبت کنه تا حساب کاربیاددستش البته اگه معلمش بااخلاق باشه 

پسر من عین خیالش نیست بدون تکلیف بره امتحان صفر بشه موندم باهاش چی کار کنم😣😖

خودت یک طرح تشویقی بذار یک کاغذ بچسبون خونه برا تکالیف یکیم برامتحانها برچسبم ازاین ستاره یی ها بخر بگو مثلا اگه هرروز تکالیفت راانجام دادی یک برچسب میگیری مثلا۳۰تا شد یک جایزه امتحانات عالی شد یک جایزه به انتخاب خودت ببین فرقی نمیکنه گاهی بچه انگیزه ندارن براانجام تکالیف

خودت یک طرح تشویقی بذار یک کاغذ بچسبون خونه برا تکالیف یکیم برامتحانها برچسبم ازاین ستاره یی ها بخر ...

۱۲ سالشه ستاره برا پیش دبستانیا جوابه خواهر

چیزای کوچیک نمیخواد گفته خیلی خوب شد کارنامم پی اس ۴ 😒

واقعا هم برا ترمش خوند و خیلی خوبم میشه اما بقیه سال همیشه پوست منو میکنه برا خوندن و نوشتن