2777
2789
عنوان

پیرو خیانت جاری و همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 2658 بازدید | 136 پست
بد نبودگاهی بحث داشتمهمسرم کلا اخلاقش تندهخیلی زود داغ میکنهتو عصبانیت همه چی میگهتو همین دعواها به ...

پیش مشاور نمیاد؟!

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قلق هاش رو بلدی؟! چرا باید زن برادرش رو بیشتر از تو دوست داشته باشه؟!🤔رفتم یکم تاپیک هات رو خوندم تنها نکته قابل توجه زن برادرش هات بودنش بنظرم اومد!! تو رابطه جنسی قبل این مشکل راضی بود ازت؟!

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
😅😂😂😂🤣

من و عروس دایی و عروس عمه و دختر خاله و خواهراشون و..بودیم

عمع سال تولد همه رو پرسید

آخر به من که از همشون یه ماه تا سه سال بزرگترم

یواشکی  گفت

از همشون خیلی کوچیکتر میزنی تو چهره و سن 

تو اخلاق و زرنگی و بچه داری و..از همشون بهتری 

قلق هاش رو بلدی؟! چرا باید زن برادرش رو بیشتر از تو دوست داشته باشه؟!🤔رفتم یکم تاپیک هات رو خوندم ت ...

همسرم دیابت داره اصلا نعوذ نداره

شاید ماهی یه بار 

من خیلی هاتم خیلی

تازه اندامم خوبه 

الان منطقه همسرم یه مشکلی دارن باسن ندارن اصلا یعنی صاف 

من نه 

قلقش اینه که هر چی گفت بگی چشممممممممممم

حتی اگه ببخشید فحشت داد وو....

نه بااباین خودشیفته اسبیاد هم میگه تقصیر اینهالان همش میگه چرا همش پکری و...اصلا پشیمون نیست اصلا

چرا فکر می‌کنی پشیمون نیست؟!وقتی ازت می‌پرسه چرا پکری چرا فکر نمی کنی دوست داره؟!که حالت براش مهمه!!! البته که درصد بسیار زیادی رو من بهت حق میدم ولی هر مردی یه قلقی داره اگه میخوای زندگی کنی بگرد راه درست و مناسب همسرت رو پیدا کن. اینجا همه فقط گفتن جرش بده فلانش کن خیلیا بچه مدرسه ای هستن خیلیا خودشون تو این موقعیت خودشون رو خوار و خفیف میکنن تا زندگیشون رو نگه دارن من راستش راه برخورد با مرد خودشیفته رو نمیدونم ولی شده خودت تنها برو پیش مشاور ببین چطور باید برخورد کنی باهاش

همسرم دیابت داره اصلا نعوذ ندارهشاید ماهی یه بار من خیلی هاتم خیلیتازه اندامم خوبه الان منطقه همسرم ...

پس شاید فکر می‌کنه برات کافی نیست و چون خود شیفته اس داره از موضع قدرت خودش به این شکل ضعفش رو نشون میده،🤔 عزیزم مشکل شما نیاز به روانکاوی داره به همسرت به چشم یه بیمار که نیاز به همراهی و کمک داره نگاه کن حتما خودت مراجعه کن به مشاور امیدوارم مشکلتون حل بشه،🌈

چرا فکر می‌کنی پشیمون نیست؟!وقتی ازت می‌پرسه چرا پکری چرا فکر نمی کنی دوست داره؟!که حالت براش مهمه!! ...

میدونی چرا میگه ؟

چرا پکری ؟

چون حوصله اخم دیدن هم نداره

رفتم پیش استاد دانشگاه استاد مشاوره اس

گفت خودشیفته ها خیلی سخته باهاشون زندگی کردن 

گفت یا دیوونه میشی یا دچار سندرم استکهلم 

اصلا نمیدونم چی کارش کنم 

بچه هام ازش فراری ان 

به من میگه تو کاری کردی بچه ها باهام بد بشن 

ولی بچه ها میگن

تا ما رو میبینه عربده میکشه برای همین زیاد دورش نمیایم

هستبعد شکایت چی ؟میخوان چی کارش کنند ؟

نمیدونم چیا به همدیگه میگفتن چون تاپیک قبلت رو نخوندم ولی بستگی به چیزایی که میگن داره 

اگه عشق و عاشقی حرف می‌زنن که با یه وکیل مشورت کن ،ببین چیکار میتونی بکنی 

میدونی چرا میگه ؟ چرا پکری ؟چون حوصله اخم دیدن هم ندارهرفتم پیش استاد دانشگاه استاد مشاوره اسگفت خود ...

قبل این دعواهاتون هم به همین شدت بدخلقی میکرد؟!

نه باباکلا رو گوشش ضبط صدا نصبههر کی زنگ بزنهصداش ضبط میشه من داشتم دنبال عکس بچه ها میگشتمیه عکس دس ...

موندم شوهرت چه جور موجودیه آخه زنه برادرش عین خاهرش میمونه چطور تونسته . چی گفتن ؟ بگو تا راهنماییت کنم یه نسخه ازش بردار نزار ازبین ببره

خدایا میشه بغلمو بادستات پرکنی 
قبل این دعواهاتون هم به همین شدت بدخلقی میکرد؟!

همیشه عمرش

از روزی که دیدمش 

کلا خیلی سنتی ازدواج کردیم

قبل آشنایی ه مبهش گفتم بیان چند جلسه حرف بزنیم

مادرش انقدر اصرار کرد

فاصله خواستگاری تا عقدم کلا یه ماه بود