2777
2789
اره دیگه چون از دو گونه ی متفاوته زیستا هست یعنی میتونه زندگی کنه ولی زایا نیست و نازاست

جنسیت نداره یعنی؟ نر و مادگیش مشخص نیست؟

افتاده درختی که به خود میبالید از داغ تبر به خاک غم مینالیدگفتم چه کسی به ریشه ات زد گفتا؛ آنکس که به زیر سایه ام‌ میخوابید.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فکر میکردم عروسکام زنده میشن منو میبینن خودشونو میزنن به مردن 

وقتی از اتاق میرفتم بیرون قایمکی زیر نظر میگرفتمشون ببینم تکون میخورن 😂😂تباه بودم تباه

یه بار جوون بودیم، نچسبید اونم...

فک میکردم کره زمین یه توپ بزرگه که ما توش زندگی میکنیم 😐

خوب ذهنیت درستی داری😂 داداش من ۳۷ سالشه اونروزی میگفت دانشمندان عقیده زمین گرد است رو رو کردن و میگن ،زمین صاف است😂

افتاده درختی که به خود میبالید از داغ تبر به خاک غم مینالیدگفتم چه کسی به ریشه ات زد گفتا؛ آنکس که به زیر سایه ام‌ میخوابید.
خوب ذهنیت درستی داری😂 داداش من ۳۷ سالشه اونروزی میگفت دانشمندان عقیده زمین گرد است رو رو کردن و میگ ...

آره اینو شنیدم یه سریا میگن😂

ولی من فک میکردم داخل کره زمینیم نه روی کره زمین