2777
2789

به عنوان کسی که پدرش هیچوقت دوسش نداشت و پشتش نبود

به عنوان کسی که وقتی پدرش ورشکست مالی شد فقط هشت سالش بود و اولین دردشو چشید

به عنوان کسی که خیانت پدرشو دید محبت و خنده های پدرشو با آدمای دیگه دید(پدرمو خیلی دوست داشتم و دارم ولی ازش دلخورم و قهریم)

به عنوان کسی که سیزده سالگی از شدت غم چهارماه توی کما بود چون یهویی نصف شب حمله قلبی بهم دست داد

به عنوان کسی که از چهارده سالگی رفت سرکار و همزمان درس خوند و به معنای واقعی جونش دراومد تو این جامعه پراز گرگ ولی چون پدرش پشتش نبود مجبور بود

به عنوان کسی که از چهارده سالگی تا الان قرص اعصاب میخوره تا بتونه مثل آدم عادی راه بره بخوابه حرف بزنه زندگی کنه

به عنوان کسی که یه نامرد اومد تو زندگیش و تو اوج خواستن و وابستگی به بدترین شکل خیانت کرد و ولش کرد 

به عنوان کسی که تو این دنیا نه دوستی داره نه خانواده خوبی و تک و تنهاست و به جز خدا هیچکسو نداره

بهتون میگم من پنج بار خودکشی ناموفق داشتم و اسپانسر تمام این بپبختیام و این کارم تموم آدمایی بودن که از بچگی بهم زخم زدن، بهتون نصیحت میکنم هیچکسی تاکید میکنم هیچکسی از خانواده و عزیزترینت تا عشقت یا همسرت تا بچه ات‌ و برسه به غریبه دوست و فامیل و آشنا هیچکسی ارزش یک لحظه غم و ناراحتی تورو ندارع 

ما هممون به امر الله پایداریم❤️🙌و نیازی به هیچکسی جز خدا نداریم❤️🙌

هیچوقت نزارید یک انسان باعث ناراحتیتون بشه! هیچوقت اونقدر یکیو دوست نداشته باشید که با یک حرکت قلب قشنگتونو زخم بزنه 

توکلتون به خدا باشه فقط خدا❤️

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه خوب که به این آگاهی و درک رسیدی

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

بهت افتخار میکنم دختر

من اونموقع بچه بودم آگاهی نداشتم به درک و درایت این نرسیده بودم که خودکشی چیپ ازین و مسخره ترین کار دنیاست

آدم باید بمونه بجنگه بسازه تهش قشنگیه هرچقدر هم سختی بکشی بالاخره ازت یه ورژن خفن میسازه

الان من به قوی ترین ورژن خودم تبدیل شدم حتی از اونایی که چندین سال ازم بزرگترن منو میبینن کیف میکنن از این همه قوی بودن

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
قلبم به درد اومد یک لحظه عزیزمممم الهیییی🥲خدا برات جبران میکنه یه روزی خودتم‌میدونی((:❤️

من امیدم اول و آخر به خداست

شاید یه زمانی از اونم گله داشتم و حتی ازش دور شدم ولی تنها پناهم تنها رفیقم خداست

چه خوب. ک ب این درک رسیدی خدا ان شاالله بیشتر نورشو توی. زندگیت بتابونه و دلتو مرحم بزاره تا روحت جلا پیدا کنه و دردات کمرنگ بشه 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
چه خوب. ک ب این درک رسیدی خدا ان شاالله بیشتر نورشو توی. زندگیت بتابونه و دلتو مرحم بزاره تا روحت جل ...

مرسی بابت دعای قشنگت 

من اونموقع بچه بودم آگاهی نداشتم به درک و درایت این نرسیده بودم که خودکشی چیپ ازین و مسخره ترین کار ...

شاید بتونم بگم من الان تو همیچین نقطه‌ای قرار دارم.حس میکنم باید خودمو هرلحظه به خدا بسپرم.نمیدونم چی میشه ولی میدونم مواظبمه

تموم زندگیم خدا