به عنوان کسی که پدرش هیچوقت دوسش نداشت و پشتش نبود
به عنوان کسی که وقتی پدرش ورشکست مالی شد فقط هشت سالش بود و اولین دردشو چشید
به عنوان کسی که خیانت پدرشو دید محبت و خنده های پدرشو با آدمای دیگه دید(پدرمو خیلی دوست داشتم و دارم ولی ازش دلخورم و قهریم)
به عنوان کسی که سیزده سالگی از شدت غم چهارماه توی کما بود چون یهویی نصف شب حمله قلبی بهم دست داد
به عنوان کسی که از چهارده سالگی رفت سرکار و همزمان درس خوند و به معنای واقعی جونش دراومد تو این جامعه پراز گرگ ولی چون پدرش پشتش نبود مجبور بود
به عنوان کسی که از چهارده سالگی تا الان قرص اعصاب میخوره تا بتونه مثل آدم عادی راه بره بخوابه حرف بزنه زندگی کنه
به عنوان کسی که یه نامرد اومد تو زندگیش و تو اوج خواستن و وابستگی به بدترین شکل خیانت کرد و ولش کرد
به عنوان کسی که تو این دنیا نه دوستی داره نه خانواده خوبی و تک و تنهاست و به جز خدا هیچکسو نداره
بهتون میگم من پنج بار خودکشی ناموفق داشتم و اسپانسر تمام این بپبختیام و این کارم تموم آدمایی بودن که از بچگی بهم زخم زدن، بهتون نصیحت میکنم هیچکسی تاکید میکنم هیچکسی از خانواده و عزیزترینت تا عشقت یا همسرت تا بچه ات و برسه به غریبه دوست و فامیل و آشنا هیچکسی ارزش یک لحظه غم و ناراحتی تورو ندارع
ما هممون به امر الله پایداریم❤️🙌و نیازی به هیچکسی جز خدا نداریم❤️🙌
هیچوقت نزارید یک انسان باعث ناراحتیتون بشه! هیچوقت اونقدر یکیو دوست نداشته باشید که با یک حرکت قلب قشنگتونو زخم بزنه
توکلتون به خدا باشه فقط خدا❤️