2777
2789
عنوان

به عنوان کسی که پنج بار خودکشی ناموفق داشته بهتون میگم🙌🟥

| مشاهده متن کامل بحث + 860 بازدید | 53 پست

عزیزدلم❤️

همیشه باید امید داشت و امیدوار بود کسی چی میدونه شاید روزای قشنگتری در راه باشه شاید آدمای خوبی سر راه قرار بگیرن‌ و....🥹بیشترش به خود آدم بستگی داره✨

خدارو شکر ک اون ۵ بار موفق نشدی تا درسی ک امروز میدونی رو بتونی یاد بگیری.ان شاالله بهترینها برات♥️

میدونی خدا منو نجات داد تا منم بشم قهرمان زندگی مامانم و نجاتش بدم از دست بابام 

من زندگی پدر مادرم و از نو ساختم نزاشتم جدا بشن 

من کلی تلاش کردم واسه زندگیشون و الان همه چی نرماله 

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شکر گذاری رو شروع کن از چیزای خیلی کوچیک‌ یهو میبینی خیلی به خدا نزدیک شدی

انجام میدم.یه چندروزه حالم خوب نبود انجام ندادم.ولی کلا اهل شکرگزاری ام.

شاید این تاپیک باید به چشم من میخورد.من اتفاقی توی زندگیم افتاد که هیچوقت فکرشو نمیکردم که برای من برای زندگی من اینچنین چیزی پیش بیاد.سخت بود ولی خیلی از سختیاش گذشت.منو با خودش برد و یه آدم دیگه ساخت.

تموم زندگیم خدا

منم قصم اگه بنویسم یک کتاب پر درد و حسرت و تا الان چهار بار خودکشی نا موفق داشتم که دو تاش به بیمارستان رسید..واقعا به اینجا رسیدم که جونم ارزشمندتر از هر آدمی...چون توی موقعیت بیمارستان و مرگ بودم و شوهرم فقط فکر به بی گناه نشون دادن خودش   بود و مدرک و گرفتن عکس از صحنه و گوشیم مشغول بود و اونجا بعدها فهمیدم که فقط به فکر خودش بود تو شرایطی که ممنون بود بمیرم و دلم جوری شکست که فهمیدم نه اون ارزش داشته نه حتی خانوادم که نیومدن از شهر دور پیشم ملاقات...هیچکی...خدایا شرکت که بهم فهموندی که هیچکس ارزشش نداشت.شکرت

گفتن این حرفا خیلی اسونه اما خودتم میدونی که ما انسان هستیم و دارای عواطف و احساساتاز سنگ ساخته نشدی ...

بعضی اتفاقا از تو سنگ میسازن 

من به تعادل رسیدم احساساتم از بین نرفته بلکه افراطی در من وجود ندارع 

به موقع با احساس

به موقع منطقی 

به موقع بی تفاوت 

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔

این چیزایی که گفتی دربرابرسختی وبدبختیایی که من کشیدم واقعاهیچه ازبچگیم تاالان بشینم ازبدبختیام بگم خون گریه میکنی ولی هیچوقت حتی فکرخودکشی رونکردم همیشه توهرشرایط خودموسپردم به خدا هربارخوردم زمین شایددیر ولی  بلندم کردامیدت فقط به خداباشه

پنج بارشم به زندگی برگشتم و خیلی عجیب بود خودمم گاهی تو فکر میرم و خیلی از خدا طلب بخشش میکنم چون چی ...

واقعا جدی خدا دوستت داشته به نظرم تو زندگیت کارایی کردی که خدا نخواسته این اتفاق برات بیفته و با خودکشی از این دنیا نری 

People are asleep and when they die ,they waken 

چیزی نمیتونم بگم جز اینکه واقعا بهت افتخار میکنم تو قوی ترین هستی

تازه وسط تموم این بد بختیا من اونموقع هم فرزانگان یک شیراز قبول شدم 

هم نمراتم عالی بود 

هم محقق و پژوهشگر بودن به عنوان یه دانش آموز 

هم المپیاد ریاضی کشوری مدال آوردم 

البته الان نوزده سالمه مال سه سال پیشه

واقعا جدی خدا دوستت داشته به نظرم تو زندگیت کارایی کردی که خدا نخواسته این اتفاق برات بیفته و با خود ...

دل نشکستم 

رو قلب آدما تعصب دارم حتی دشمنام، دل شکستن خط قرمزمه

میدونی خدا منو نجات داد تا منم بشم قهرمان زندگی مامانم و نجاتش بدم از دست بابام من زندگی پدر مادرم و ...

وای خدای من .فرشته ای دختر .خداهم بهتون افتخارمیکنه ...ازخداوندمنان میخوام به قدری خوشبخت بشی که بی پایان باشه ..کیف کردم .

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .