2777
2789
مگه میشه 10 روز پیش پریود باشی و الان باردار باشی!؟ اشتباه میکنی فکر کنممنظورت اینه که 10روز از پاکی ...

بخدا 1 دی تا 5 دی پریود بودم الانم 14 هستش

میگم دیگه خودمم هنوز نتونستم هضم کنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اخه چهار روز بودروز قبلشم ازمایش دادم منفی بود

شاید اون موقع هنوز از لقاح 14 روز نگذشته بوده

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
نمیدونم بخدا بتام دو روز قبل 123 بود بی بی چکم تازه داره پررنگ میشه دعام کنید خارج رحمی نباشه

نه انشالله، دخترخاله من 5 تا بچه داره سر همه بارداری‌هاش چند ماه اول پریود میشد

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
نه انشالله، دخترخاله من 5 تا بچه داره سر همه بارداری‌هاش چند ماه اول پریود میشد

خدا حفظشون کنه 

من پارسال ی سقط داشتم خیلی میترسم اینم مشکلی داشته باشع 

شوهرم انقد خوشحاله همین که بتای مثبتمو دید رفت واسم انگشتر خرید

خداکنه نخوره تو ذوقمون

خدا حفظشون کنه من پارسال ی سقط داشتم خیلی میترسم اینم مشکلی داشته باشع شوهرم انقد خوشحاله همین که بت ...

نه انشالله نذر علی اصغر کن، انشالله بمونه واست صحیح و سالم، عروسی و دامادی را ببینی