2777
2789
بستگی داره سیکلات چند روزه باشن و اقدام روز چندم سیکل بودهمن اقدامم روز 13 سیکل بوده، و سیکلامم 26 ر ...

من 10 روز پیش پریود بودم الان باردارم موندم وقتم رو از کی حساب کنم

بزن ولی ۵۰درصد امکانش هست نشون بده عزیزم میگن وقتی اقدامی طور رفتار کن انگار بارداری

متاسفانه اجازه نمیدن که 😑 چون مطمئنم نیستم نمیتونم کارمو ول کنم بست بشینم خونه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

متاسفانه اجازه نمیدن که 😑 چون مطمئنم نیستم نمیتونم کارمو ول کنم بست بشینم خونه

نه ببین ماه اول چیزی نمیشه نگران نباش استرس نداشته باش ۱۰روز دیگ معلوم میشه

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

بی بی چک بین 10 تا 14 روز بعد از لقاح نشون میده، میتونی امتحان کنی

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
چطور شده🤭

نمیدونم هنوز تو شوکم

1 دی با 12 روز تاخیر پریود شدم دهم لکه قهوای دیدم چون عسل و سیاهدانه اینجور چیزا میخوردم فک کنم واسه اون بود لکه بینیم جو پریود شده بودم از کجا باید احتمال میدادم باردارم مه گرمی نخورم

بهد لکه بینیم شک کردم بی بی چک گذاشتم خط کمرنگ انداخت روز بعد دوباره گذاشتم پررنگ شد دیروز ازمایش دادم مثبت بود پس فردا باز تکرار میکنم و وقت سونو هم دارم خداکنه مشکلی پیش نیاد

اون پریودی نبوده لانه گزینی بوده

از پریودی قبلی حساب کن

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
پس یکم دیگه صبر کنم

انشالله ک باردار باشی عزیزم😍

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم دوباره باردارم ی حمد بخونید خدا اینبار سالم برسونه بغلم دلم شکسته لایک کنید منم صلوات میفرستم برای حاجت رواییتون خواهش میکنم دعا کنید برام🥺🙏

مگه میشه 10 روز پیش پریود باشی و الان باردار باشی!؟ اشتباه میکنی فکر کنم

منظورت اینه که 10روز از پاکیت میگذره؟

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40