2777
2789
عنوان

دلم میسوزه برای خونواده ام

270 بازدید | 24 پست

پدرم شغل ازادی داره و تو زندگی سختی کشیدیم ، ،برای خودم نه ها برای برادرم و پدر و مادرم دلم میسوزه ،انگار رزقمون کم بود البته مسئله اصلی پوله ،

حسود نیستم خدا بهشون بده  ولی احساس بدی دارم وقتی پیشرفت اطرافیانمو میبینم و میدونم زندگی سخته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درکت میکنم عزیزم ما هم همینیم سال های سال 

کلی حسرت کلی بار و سنگینی زندگی که روی دوش میکشیم 

خانواده که پیر شدن جوونی که به باد رفت 

این حسودی نیست این زندگی طبیعی که باید داشته باشیم اما نداریم این حسرتیه که روی دلمون مونده و این اصلا بد نیست عذاب وجدان نداشته باش که چرا همچین حسی داری 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

منم همینطور....واقعا 

مادرم ابتدایی ترین وسیله هارو ندارن داره اما همش خراب شدن یا قدیمی و نابود اما پول ندارن بخرم قسطی هم پیش پرداخت میخواد ....خانواده منم کم روزی هستن زمین کشاورزی دارن اما هرساله یچیزی پیش میاد ک اون پولو خرج اون کنن نه خودشون 

واقعا دلم میسوزه عمه شوهرم خیلی پول داره تو سه تا شهر مختلف خونه های شیک و عالی داره جدیدا ی خونه جدید ساخته رفتیم خونش یعنی کدام اونجا ک‌ بودم قیافه مادرم جلو چشمم بود گفتم خدایا چرا مثلا شوهر این از پدر بیچاره من که همیشه دوستاش پر تاول هست بیشتر زحمت کشیده واقعا چرا 

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

یا مثلا زنگ میزنم داداشم میگم ناهار چی دارن میبینم ی غذای خیلی ساده دلم میسوزه میگم تو اوج‌جوونی آخه چرا

تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

هیچوقت زندگیتونو با کسی مقایسه نکنین مقایسه کنین زندگیتون بهم میریزه

بخدا سخته میبینم مردم راه میزارن پیش پای بچشون  پول بهش میدن پیشرفت کنه برای پسر هاشون طلا میگیرن  برای پس انداز  ولی پدر من نتونست ،بهم جهیزیه خوبی داد ولی خرج تحصیلم نکرد  ،خیلی عقب افتادم از زندگی ،کاش  برسه روزی که کار کنم و بهشون کمک کنم  

بخدا سخته میبینم مردم راه میزارن پیش پای بچشون پول بهش میدن پیشرفت کنه برای پسر هاشون طلا میگیرن ب ...

منم خیلی دلم میخواست که بتونم کار کنم کمکشون کنم اما چون بچه دارم بیرون نمیتونم برم سرکار