2777
2789
عنوان

زندگی بدون بچه چقدرررررررررررر وحشتناکه

| مشاهده متن کامل بحث + 10371 بازدید | 242 پست
چرا بعضیا درک نمیکنن نباید اینجور حرفایی رو داخل تاپیکی منی که تو ناامیدترین حالت ممکنم و به شدت از ...

الهی بگردم غصه نخور🤕🤕🤕

بعضیا عقل ندارن به دل نگیر...♥️

من برات دعا میکنم الهی خدا نگاه به دل

شکسته ات بکنه و معجزه بشه برات عزیزم♥️💋

تا ۲۸ سالگی فکرمیکنی خیلی خوش قلبی .....            بعدش میفهمی اسکل بودی .....☹️😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شش سال زمانی نیست که بخوای بگی مشکلی داری یا نداری عزیزم

منم بچه دار نشدم.خدا نخواست و البته تلاشمم کرد.

هدفای خودمو دارم و بسیار شلوغم. 

الباه پول و جایگاه شغلی خوب و .. هیچکوم جای بچه رو ولسم پر نمیکنه ولی این مدل زندگی رو پذیرفتم و شادم.

شمام زندگی رو فقط مادری نبین

منم بچه ندارم ولی شاغلم و کلی برنامه دارم.احساس میکنم وقت کم دارم و کلی رویا دارم که باید بهش برسم.بچه هم جزیی از زندگیه ولی هدف نیست.برای همین برای داشتنش تلاش نکردم  و وجوش رو جدی نگرفتم

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹

نمیدونم شرایطد چجوریه

ولی من خیلی راضیم و اصلا دوست ندارم بچه داربشم

به زندگی با بچه فکر میکنم از استرس خالم بد میشه

رابطمم با بچه ها عالیه

تراپیست کودکم

ولی برای خودم اصلا دوست ندارم

حداقل فعلا

قلب من از صداي تو چه عاشقانه كوك شد/ تمام پرسه هاي من كنار تو سلوك شد/ عذاب ميكشم ولي عذاب من گناه نيست /وقتي شكنجه گر تويي شكنجه اشتباه نيست ♡

من از نوجوانی که خودم رو شناختم تا الان که 38 سالمه میدونستم که هیچوقت دلم نمیخواد بچه ای داشته باشم 

و دلم میخواد زندگی م رو تمام و کمال صرف رسیدن به چیزهایی که خودم میخوام کنم و کارهایی که خودم دوست دارم

نمیخوام پول، زمان و انرژی و... رو وقف بچه کنم