2777
2789
عنوان

امشب رفته بودم اورژانس بیاید بگم چیشد💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1234 بازدید | 78 پست

به سختی دوسال طول کشید اما من ضعیف نبودم که خودکشی کنم و زندگیمو جهنم کنم حتما قسمت نبوده 

من چیزی رو به زور از خدا نمیخوام بگیرم 

خدا هرچی صلاح باشه بهم میده به این ایمان دارم

هنوزم بعد هشت سال مادرش رانفرین میکنن که احازه نداد، هر روز یه ساعتی را خاطراتشو مرور میکنم گاهی لبخ ...

خیلی سخته خیلی💔

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️ کاربر جدید نیستم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم حالش خوب بشه ولی واقعا هیچ عشق و علاقه ای ارزش یه سری کارا رو هم نداره 🙃آدم باید قوی باشه ...

اره ولی ادم اون موقع ها دست خودش نیست❤️‍🩹حتما اون موقع تو خودش نبوده

منی که تحمل کردم کاش مرده بودم ولی این تحملی من میکنم از هزار مردن سخت تره همیشه بقض دارم حسرت نداشت ...

منم تحمل کردم این دردو

حق گفتی ک از صدتا مرگ بدتره💔💔

ایشالله که برسم اما اگرم نشد،میسازم:)راستش انقد درد کشیدم مسئله عشقی پیشش کشک محسوب میشه

شکری درد کشیده من

✨من و خانه هردو خوبیم ،اما هنگامی که شب فرا می‌رسد از چشمانِ من اشک و از دیوار خانه غم می‌ریزد✨

وانمود میکنم همه چی تموم شده و فراموش کردمبه زندگی عادیم میرسمولی با کوچکترین خبر یا حتی شنیدش اسمش ...

منم همینطور

منم‌همینم. چاره ای نداریم❤️‍🩹

چه میشه کرد ولی من از مشکلات بزرگ تری بنصبت عاشقی گذشت کردم و تونستم این که دیگه چیزی نیس

""""زندگی یک دروغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  

سولل اینجاست ایا طرف ارزشش رو داشت یا نه اللن اون پسره خدارم بنده نیست

حتما ارزششو نداشته اما دست خود ادم نیست

بعضیا ارزش هیچیو ندارن لیاقت ندارن اما ادم عاشق میشه اون موقع فرقی نداره طرف ادم خوبی باشه یا بد❤️‍🩹