2777
2789
عنوان

احساس میکنم برادرم عمدا پیش من به دخترش محبت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2384 بازدید | 118 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با محبت برادرم به بچه‌ش مشکل ندارمفقط این فکر که عمدا میخاد منو ناراحت کنه عذابم میده شمام مراقب نیش ...

چرا فکر نکردی که اینجوری بهت می گم که غصه نخوری 

حرفم نیش دار نبود 

تو واقعا بدبینی چون در مورد برادرت هم اینجوری فکر می کنی 

بعدم توهین و نفرین می کنی 

خدایا توبه!!!!!

خب برداشت دگ ای میشه کرد از پست شما؟ 

یعنی من غریبه ام دگ برادرم هیچ وظیفه ای حد در حد یه کلام مهرورزانه در قبالم نداره

فرقیم با یه نامحرم براش ندارم

مدرس زبان آلمانی🇩🇪
بله واقعا ،همونقدر که ما مهمیم بقیه هم به همون اندازه با ارزش و مهمن

دقیقا .همیشه آرزو دارم خدا ادمهای مهربون رو زیاد کنه اونایی که حتی به فکر مورچه های تو کوچه هم هستن. ❤️وگرنه دنیا پر از بیرحمی هست 

خب برداشت دگ ای میشه کرد از پست شما؟ یعنی من غریبه ام دگ برادرم هیچ وظیفه ای حد در حد یه کلام مهرورز ...

نه گلم شما درست میگی دختر ادم جای خودش ،خواهر آدم هم جای خودش.اما یه چیزی شاید روش نمیشه اونطور محبتی به شما کنه گاهی خجالتی بین خواهر برادرا هست 

کل ۷ صفحه روخوندم 

دوست عزیز، بنظرم شما روحیه ی بسیااااار حساسی دارید، حساس تراز حد طبیعی و این باعث میشه تو کل زندگی رنج زیادی بکشید... 

بخاطر اسایش خودتون هم ک شده فکر چاره باشید، مثلا با گوش دادن ب پادکستهای مفید، خوندن کتاب، مراجعه ب مشاور و... این ویژگی رو در خودتون ب تعادل برسونید. 

از نظر من هم برادرتون قصد بدی ندارن

مگر اینکه در باقی زندگی هم بدیها و ظلم های زیادی از برادرتون دیده باشید، ک اینو هم بتونید جزو باقی کارهای از روی خباثت برادرتون بدونید! 

در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

چه ربطی ب تو داره؟ هرکس ب بچش محبت میکنه و با احترام حرف میزنه میخواد حرص تو رو دراره؟ اون پدره اون ...

عزیزم یکم آروم تر بنده خدا دلش شکسته هست .یعنی شما انتظار هیچ محبتی از برادرت نداری فقط باید به بچه ش محبت کنه؟

عزیزم یکم آروم تر بنده خدا دلش شکسته هست .یعنی شما انتظار هیچ محبتی از برادرت نداری فقط باید به بچه ...

اوووووه خانم ول کن توروقران دیگه همتون ریختین سرم من خودم ارومم عزیزم. والا بلا مقصر کسی نیست چرا نمیفهمی دخترش محبت توجه تو هر لحظه ای از پدر مادرش میخواد. پدرشون مرده دلیل نمیشه اینم بشه بچه این اقا. بعضیا دلشون میخوادفقط ب بچه خودشون بیشتر محبت کنن. شایدبرادرش وخودش زیادباهم راحت نبودن. تو تمام مسائل به دادخواهرش برسه کمک حالش باشه. اما شاید روش نشه اینجور خواهرشو بغل کنه. با بچه خودش راحتتره. من ب شخصه هیچ انتظاری ازکسی ندارم والا

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏

خدمت اون دوستانی که میگن اون بچشه .خب اون بچشه مگه کسی گفته به بچه ش محبت نکنه من داداشم حدود چهل سالشه اون روز دلش شکسته بود از زندگیش .من بهش پیام دادم قربون صدقه ش رفتم دلش آروم شد .دیگه به خودم نگفتم مگه بچه س بهش محبت کنم