2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد اینکه الان خیلیا موهاشونو رنگ نمیکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 56 پست
این بده، اگه مراسمی در پیش ندارین رنگ نکن تا یک دست بشهآخه الان مد شده همه میرن مش صدفی میکنن😁واسه ...

همین تصمیم رو دارم دیگه رنگ نمیکنم

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دوست ندارم مثلا یه دختر جوونی رو دیدیم رفته بود انتخاب لباس عروس، داشت کارهای عروسیش میکرد بعد سرش پر موهای سفید انگار کله پیرزن 😩خب این چه وضعشه به کله پیرزن لباس عروس میاد ؟

یه مامان که عاشق بابای بچه هاشه

منم دقیقا همینمبه خاطر حساسیت به رنگ،بدتر موهام سفید شدالان بلوند و‌مشکی قاطیه،سفیدیا که در میان ،زش ...

من این سری از بس به خاطر رنگ موهام زمخت و فر شد رفتم رنگ و کراتینه کردم، خوش رنگ شد ولی امان از ریزش مو، ببخشید تو پوشک بچمم موهای من هست

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
من این سری از بس به خاطر رنگ موهام زمخت و فر شد رفتم رنگ و کراتینه کردم، خوش رنگ شد ولی امان از ریزش ...

کراتین اگه جنسش خوب نباشه ریزش میاره

آره خونه ی منم پر مو شده بود یه مدت

الان همش جارو دستی به دستم

خسته شدم‌واقعا،کاش هیچ وقت رنگ نمیکردم

یه‌بار که رنگ کنی،میوفتی رو دور باطل.مجبوری هی رنگ کنی🤕

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
کراتین اگه جنسش خوب نباشه ریزش میارهآره خونه ی منم پر مو شده بود یه مدتالان همش جارو دستی به دستمخست ...

اتفاقا با مواد گرون هم انجام داد

ولی آره رنگ مو را داغون میکنه و متاسفانه میفتی دیگه نمیشه کاریش کرد

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
اتفاقا با مواد گرون هم انجام دادولی آره رنگ مو را داغون میکنه و متاسفانه میفتی دیگه نمیشه کاریش کرد

میدونی کلا به قیمت نیست.

منم هر بار میرم دست میزارم رو گرون ترین مواد

آخرشم از همه بدتر همون میشه.

باید یه مدت زشت باشیم تا بلاخره یا به زشتی عادت کنیم یا هم واقعا خوب بشه.

البته به نظرم خوشگل که نمبشیم فقط میتونیم به زشتی عادت کنیم.

ههههعععیی تو این سن آخه این چه وقت سفیدی با این شدت بود آخه😮‍💨

میدونی کلا به قیمت نیست.منم هر بار میرم دست میزارم رو گرون ترین موادآخرشم از همه بدتر همون میشه.باید ...

😂😂

یکی از نی نی سایتی ها پیشنهاد استفاده از شامپو رنگ بهم داده نمیدونم چیه، فردا برم بپرسم

😂😂یکی از نی نی سایتی ها پیشنهاد استفاده از شامپو رنگ بهم داده نمیدونم چیه، فردا برم بپرسم

فکر کنم اینایی که سن شون بالاست و مو سفید ندارند از همین شامپو ها استفاده میکنند

وگرنه من سنم اونقدر نیست نسبت به اونایی که ده پونزده سال بزرگتر اند بیشتر سفیدی دارم.

اونم حسابی تحقیق کن بعد بزن

نشه رنگ مصنوعی پر رنگ بده،بدتر زشت بشه

بعدشم که دیگه نمیشه رنگ کرد،از اینور مونده و‌از اونور رونده نشی فداتشم

رنگ مشکی همینش‌بده که بعدش اگه پشیمون شدی دیگه هیچ کاری نمیشه کرد

فکر کنم اینایی که سن شون بالاست و مو سفید ندارند از همین شامپو ها استفاده میکنندوگرنه من سنم اونقدر ...

نه فعلا که رنگ داره موهام، ولی آره حتما میپرسم بعد میخرم