2777
2789

سلام

دوباره تاپیکشو زدم کسایی که نبودن نظر بدن

یکی از اقواممون با بچش اومده بود خونمون بچش رفت سراغ وسایل من بهش گفتم دست نزن اینارو بزور تونستم بخرم هر کدوم الان ۱۰۰ تومن بیشتره

مامانش گفت بفروششون خرج صورتت کن 

خانوما اقوام که میگم مثل خاله و عمه

درسته لحن دوتامون شوخی بودا ولی حس میکنم منظور داشت که گفت

من قیافم هیچ مشکلی نداره

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودتم بد گفتی البته اون بدتر یه زری زده ولش کن

ببین همیشه دنبال اینه که منو یجوری بسوزونه

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
ببین همیشه دنبال اینه که منو یجوری بسوزونه

خب برا چی رفت و امد میکنید؟

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
زورش گرفته به بچش گفتی دست نزن

بنظرت منظور داشته گفته خرج صورتت کن؟همیشه با من اینطوریه

حالا کاری به حرف اشتباهش ندارم ولی خیلی چیپه که قیمت یه چیزیو میگید

خود خانمه میدونست از عمد به اون بچه حرف نمیزد

خب برا چی رفت و امد میکنید؟

من دوست ندارم رفت و آمد ‌کنم مامانم حرف گوش کن نیست

از قدیم گفتن نصف شوخی جدیه

یعنی خواسته به من بگه که زشتم؟

خود خانمه میدونست از عمد به اون بچه حرف نمیزد

گفتم که‌ کارش اشتباه بوده ولی یعنی چی که اینا صد به بالا قیمتشونه بچه دست میزد بلند میشدی جمع میکردی میگفتی دوستشون دارم نمیخوام خراب شه

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴