2777
2789

داماد قبلیمون زده زیر حرفش و با شاغل بودن خواهرم مخالفه 

می‌ترسه باز اینجوری بشه میگه بهش بگم بنویسه امضا کنه 

پس‌فردا نتونه چیزی بگه

به جز حق تحصیل و حق اشتغال دیگه چیزی هست؟

این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طلاق

اونکه نمیدن

این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 
اون ب هیچ دردی نمیخوره باید برین محضر بنویسین

مگه تو عقد نامه، نمی‌نويسن؟ 

برید محضر شروط ضمن عقد رو بگیر .

حق طلاق 

حق خروج از کشور 

حق اشتغال 

حق تحصیل 

حق حضانت فرزند 

حق تعیین مسکن 

و ...

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑
تو دفتر می‌نويسن دیگه موقع عقد عروس و دامادم امضا میکنن شما واسه خواهرتون نکردین؟

نمیدونم 

وا چرا

خب یعنی هم مهریه بگیرم هم حق طلاق؟ 

فکر نکنم راضی بشه