2777
2789

من که گند زدم

صبح بهم گفت یه مدت فاصله بگیریم و پیام ندیم الان کلی پیام منت کشی دادم و هیچکدومم سین نکرده🧑‍🦯‍➡️برم بمیرم

سیری ز دیدن تو ندارد نگاه من❤️همونی که همیشه درگیر اسکرین شاته🤝

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من که گند زدمصبح بهم گفت یه مدت فاصله بگیریم و پیام ندیم الان کلی پیام منت کشی دادم و هیچکدومم سین ن ...

برو پاک کن 

تا خودش پیشقدم بشه😐🤦🏻‍♀️

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄

مهربان و شیرین زبان باش

کمتر صحبت کن

توجه نشون بده وقتی نظری میده

گاهی بااینکه سلیقه ت نیس نظرش رو اعمال کن خوشحال میشه و دلگرم 

تفریحات دونفره داشته باشین

ولی برای خودت برنامه فردی هم داشته باش 

جدیدا یادگرفتم؛

اینکه  تو رابطه با آدم مغرور  اصلا و ابدا از  مسند قدرت  حرف نزن وبیشتر  با خواهش   ازش چیزی بخواه

مثلا   علی جان میشه  لطفا  یه لیوان آب برام بیاری

یا به صورت سوالی بخواه

علی جان  برام چایی میاری؟

......

و اینکه  مرد باید ناز بکشه و  زن ناز کنه 

پس تو دنبالش نرو 

تو اول زنگ نزن

ت اول پیام نده زیاد

مثلا دوبار اون زنگ زد بعد تو ی بار زنگ بزن

یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه  واسه  منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله  تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا  منو تگ کنین  .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷‍♀️😄
اخه تقصیر منه🧑‍🦯‍➡️

تقصیر توهم باشه خودتو زیاد سبک نکن

چن تا پیام دادی؟

خیلی خودتو کوچیک نکن

یک یا دوتا پیام بسه

تقصیر توهم باشه خودتو زیاد سبک نکن چن تا پیام دادی؟ خیلی خودتو کوچیک نکن یک یا دوتا پیام بسه

خب عالی شد😂💔🥲

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_20250103_205422_telegram_1plh.jpg

خب عالی شد😂💔🥲https://s8.uupload.ir/files/screenshot_20250103_205422_telegram_1plh.jpg

ای بابا    

آخه چرا اینهمه پیام دادی؟

مقصر اگه توهم باشی  هم اینهمه پیام زیاده 

بنظرم  که کلا پاک کن این پیامارو 

ی پیام بذار اگه خیلی دلت ب خودش واینمیسته 

و اینکه   گفته بذار یکم  دور باشیم 

اینکارو بکن  و  مطمعن  باش  که اگه واقعا دوستت داشته باشه برمیگرده😄

ای بابا آخه چرا اینهمه پیام دادی؟ مقصر اگه توهم باشی هم اینهمه پیام زیاده بنظرم که کلا پاک کن ...

نمیشه اینا باشن قول میدم دیگه ادامه ندم😂🥲

نمیشه اینا باشن قول میدم دیگه ادامه ندم😂🥲

باشه😂😂😂

ولی یادت باشه اون باید دنبالت باشه

توهم هرکاری کردی قطعا اون ی کاری  کرده که تواون کارو کردی