2777
2789
عنوان

نامزدی شما چطوری بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1266 بازدید | 75 پست
فرهنگ اشتباهیه عزیزم قرار نیست صدنسل بچرخه که

چ بگویم خواهر 

من خودم کم از رسم و رسومات نکشیدم ..

ولی ب پدر اسی هم حق میدم نزاره دخترش بره شهر غریب چند روز پیش نامزدش ..

تو همین محل خودمون ی پسری رو گرفتن . با مادرش میرفته خاستگاری . نامزدیو اینا 

بعد پسره دختره رو خام میکرد و ب بهونه نامزدی  و ..

اونا ام دیگه میگفتن ماجرا جدیه دیگه نامزدیم ..

بعد ی مدتم ولشون میکرد 

۶_۷ تا پرونده همین مدلی داشت مادرو پسرو بازداشت کرده بودن 

لطفا لایک نکنید❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چ بگویم خواهر من خودم کم از رسم و رسومات نکشیدم ..ولی ب پدر اسی هم حق میدم نزاره دخترش بره شهر غریب ...

میخواستم با خواهرنامزدم برم همون روزم برگردم فقط در حد چندساعت قرار بود ببینمش

نامزدی من خیلی ایده آل بود

نه ماه کلا باهم بودیم

اخرم تو نامزدی باردار شدم

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

معمولی بود. من نسبت ب تمام زنای فامیل همسرم متفاوت بودم. این باعث شد مادرشوهرم ی حس حسودی حس بد داشته باشه. ک اون‌گاهی اذیت میکرد.‌ ک اینو بعدها بیشتر فهمیدم تو رفتاراش.‌وگرنه با شوهرم خیلی چیز خلص یا درگیری نداشتیم. رفتو امدمونم شوهرم بیشتر پیش ما بود‌

parasoo1989@
نامزدی من خیلی ایده آل بودنه ماه کلا باهم بودیماخرم تو نامزدی باردار شدم

منی ک فقط سه بار اومد شهرمون تو دوران نامزدی

و اینک چندوقت دیگ قراره عقد باشه و نامزدی باهم نگذشت خیلی ناراحتم 

میخواستم با خواهرنامزدم برم همون روزم برگردم فقط در حد چندساعت قرار بود ببینمش

خب اونوخ باید اجازه میداد☹️با مادرت حرف میزدی شاید اون میتونست راضیش کنه 

لطفا لایک نکنید❤

خیلیا اصلا صیغه رو بد میدونن،دخترخاله ی منم نامزدی بدون صیغه و محرمیت بود خیلیم اتفاقا رفت وآمد داشت ...

ماام بابام صیغه دوس نداشت اصصصلا.‌ خودشم با مامانم شش ماه بدون صیغه نامزد بودن.‌ یعنی فقط انگشتر برده بودنو ..

برادرم با زنش شش ماه همینجوری انگشتر و‌ازین مدلا بودن.‌بدون عقد.‌بعد عقد کردن.‌اما مثلا پیش هم نمیخوابیدن اون دوران. 

parasoo1989@
خب اونوخ باید اجازه میداد☹️با مادرت حرف میزدی شاید اون میتونست راضیش کنه

از ن گفتنش اینقدی ناراحت شدم حتی حرف نزدم و رفتم تو اتاق تا دوروز داشتم فکر میکردم ک چرا گفت ن