2777
2789
عنوان

نامزدی شما چطوری بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1284 بازدید | 75 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چندباری نامزد منم گفت بیا بریم بگردیم و اینا ولی بابام اجازه نداد خیلی ناراحت شدم ازش

چه اشکالی داره؟؟!! پس کی باید شناخت شکل بگیره و رفت وآمد داشته باشین؟اشتباه میکنیا

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻
چه اشکالی داره؟؟!! پس کی باید شناخت شکل بگیره و رفت وآمد داشته باشین؟اشتباه میکنیا

میدونم کاملا اشتباهه

چندبار بهش گفتم حتی قرار بود با خواهر نامزدم برم پیشش گفت ن اینقد ناراحت شدم ک هیچ حرفی بهش نزدم

دلم میخواست حداقل درک کنه چندماه نمیبینمش 

هنوز عقد نیستیم

ولی اکثرا باهمیم چون کارش همینجاست بعد عقدم باهمیم🥲

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ که به غیر از تو نباشد دل من جای کسی 💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "           اگه امضامو دیدید برام دعا کنید ینفر در حقم بدی کرده تاوانشو پس بده ازتون ممنونم🥲🫂

شاید از اون مدل هستن ک نامزدی نامحرمن 🤔

ازون لحاظ اجازه نداده باباش ک تنها برن

لطفا لایک نکنید❤

تلخ شیرین سخت بحث دعوا شادی ... خلاصه بالا و پایینحرف بابات رو گوش بده حداقل ماهی یه بار باید بیاد س ...

نامزدم ک چندماه یک بار میاد شهرمون چندبار گفت با اجیش برم پیشش وقتی ب بابام گفتم اجازه نداد

شاید از اون مدل هستن ک نامزدی نامحرمن 🤔ازون لحاظ اجازه نداده باباش ک تنها برن

خیلیا اصلا صیغه رو بد میدونن،دخترخاله ی منم نامزدی بدون صیغه و محرمیت بود خیلیم اتفاقا رفت وآمد داشتن،این چه افکاریه

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻
شاید از اون مدل هستن ک نامزدی نامحرمن 🤔ازون لحاظ اجازه نداده باباش ک تنها برن

اره محرم نیستیم ولی چهارماه نامزدمو ندیدم نباید درک میکرد تازه میخواستم با اجیش برم