2777
2789
عنوان

نامزدی شما چطوری بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1284 بازدید | 75 پست
چ بگویم خواهر من خودم کم از رسم و رسومات نکشیدم ..ولی ب پدر اسی هم حق میدم نزاره دخترش بره شهر غریب ...

ببین عزیزم دوره ی نامزدی دوره ی شناخته،نمیشه بخاطره این افکار یا ترسا محرومشون کرد از اینکه با هم وقت بگذرونن،باور کن ضربه میخورن تو زندگی،باید شناخت پیدا کنن رو هم

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻
منی ک فقط سه بار اومد شهرمون تو دوران نامزدیو اینک چندوقت دیگ قراره عقد باشه و نامزدی باهم نگذشت خیل ...

من به بین عقد و عروسی میگم نامزدی

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.  فحاشی .دعوا .    مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماام بابام صیغه دوس نداشت اصصصلا.‌ خودشم با مامانم شش ماه بدون صیغه نامزد بودن.‌ یعنی فقط انگشتر برد ...

اره دیگه پیش هم که نمیخوابن،ما هم آبجیم ۸ ماه نامزد بودن،یه هفته آبجیم اونجا بود یه هفته دامادمون خونه ی ما،شبا که پیش هم نمیخوابیدن دیگه مراعات میکنن خودشون

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻
والا من هرجا نامزدم بره منم با خودش میبره خونه اجاره میکنه اون شهر چون شغلش شهر های دیگس ولی خدارو ش ...

خیلی خوبه اینجوری

من خیلی دوس داشتم برم پیشش نزاشتن ک چندوقت دیگم عقده احساس میکنم این حسه مث یه حسرت میمونه برام 

ببین عزیزم دوره ی نامزدی دوره ی شناخته،نمیشه بخاطره این افکار یا ترسا محرومشون کرد از اینکه با هم وق ...

میدونم دورت بگردم 

دیگه پدرشم زیادی واکنش نشون داده 

اسی میگه ی روزه قرار بود برگردیم اصلا 

لطفا لایک نکنید❤

نامزدم ک چندماه یک بار میاد شهرمون چندبار گفت با اجیش برم پیشش وقتی ب بابام گفتم اجازه نداد

بآید مستقیم از پدرت اجازه بگیره 

به تو بگه ک درست نیست.

هم خونوادش باید مستقیم اجازه بگیرن مثلا مامانش زنگ بزنه مامانت مامانم بگه من با پدرش صحبت کنم ببینم نظرش چیه!  هم خودش زنگ بزنه بگه اجازه بدید خودتونم تشریف بیارید و ...

چرا باید چندماه یکبار بیاد؟ باید ماهی یکبار بیاد 

به نظرم حرف پدرت رو گوش بده 

بین نامزدت و بابات اختلاف هست؟

خیلی خوبه اینجوریمن خیلی دوس داشتم برم پیشش نزاشتن ک چندوقت دیگم عقده احساس میکنم این حسه مث یه حسرت ...

عقد هم نکردی؟ کجا میخوای بری بدون عقد ؟ واقعا پدرت راست میگه الان جوونی نمیدونی بعدا متوجه میشی ک خیلی دیره 

در ضمن اگر شغل نامزدت مثل کار روی کشتی و یا عسلویه و ایناست یا مثلا خارج از کشوره و قراره بعد ازدواج هم پیش هم نباشید واقعا توصیه میکنم بهش مجددا فکر کن جات بودم اصلا به ازدواج با چنین مشاغلی فور نمیکردم چون باید خیلی قوی باشی 

دخترم شما هنوز عقد نکردی همونطور ک شناخت شما از هم لازمه شناخت پدرت هم از دامادش لازمه وقتی هنوز دلش قرص نشده طبیعیه دختر دسته گلش رو نمیفرسته بره 

تازه عقد هم میکردی درست نبود تنها بری باید با خونوادت میگفت بیای  چه رسه ک الان نامزدی فقط 

اون جلو خانواده خودش ایستاد منم جلو مادرم مادرم از اول مخالف بود هی سنگ مینداخت ..ی روز دیگه طاقت نی ...

وای چقد منی خیلیی سخته واقعا مخصوصا خوانواده ادم از احساساتمون خبر ندارن🥲

+ما را خیال بیخیالی خوش تَر است...🌱:)
عقد هم نکردی؟ کجا میخوای بری بدون عقد ؟ واقعا پدرت راست میگه الان جوونی نمیدونی بعدا متوجه میشی ک خی ...

قرار بود با خواهرنامزدم برم تنها نبودم 

کارش جوریه ک نمیشه ولش کنه قراره عروسی کردیم بریم همون شهری ک کار میکنه

بآید مستقیم از پدرت اجازه بگیره به تو بگه ک درست نیست.هم خونوادش باید مستقیم اجازه بگیرن مثلا مامانش ...

ن اختلاف نیست اینقد خوبن باهم

خودش دودفعه بهش گفت بابام غیرمستقیم گفت ن دیگ دفعه سوم ب من گفت بهش بگم اونم واسه یک روز بود

ن اختلاف نیست اینقد خوبن باهمخودش دودفعه بهش گفت بابام غیرمستقیم گفت ن دیگ دفعه سوم ب من گفت بهش بگم ...

ان شاءالله که خیر باشه برآت و خوشبخت بشید. حتما کتاب زنان زیرک رو بخون

تا عقد نکردید منطقیه بابات نذاره 

عقد ۵م نیستن کجا بره تنهایی؟

عزیزم نوشته که 

تنها نبوده با خواهره قرار بوده برن و تا شب برگردن 

غریبه که نیست پسره خاستگاری اومده . رفت و امد خانوادگی دارن . اسم نامزد روشونه 

چهارماهه همو ندیدن 

دیگه پدرش سخت گرفته دیگه . پ چطوری قراره اشنا شن باهم؟

یا باید بزاره برن بیان یا بره عقدشون کنه بالاخره ازین بلاتکلیفی دربیان چه گناهی کردن اینا 

لطفا لایک نکنید❤