2777
2789
عنوان

نامزدی شما چطوری بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1284 بازدید | 75 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چندباری نامزد منم گفت بیا بریم بگردیم و اینا ولی بابام اجازه نداد خیلی ناراحت شدم ازش

چه اشکالی داره؟؟!! پس کی باید شناخت شکل بگیره و رفت وآمد داشته باشین؟اشتباه میکنیا

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻
چه اشکالی داره؟؟!! پس کی باید شناخت شکل بگیره و رفت وآمد داشته باشین؟اشتباه میکنیا

میدونم کاملا اشتباهه

چندبار بهش گفتم حتی قرار بود با خواهر نامزدم برم پیشش گفت ن اینقد ناراحت شدم ک هیچ حرفی بهش نزدم

دلم میخواست حداقل درک کنه چندماه نمیبینمش 

هنوز عقد نیستیم

ولی اکثرا باهمیم چون کارش همینجاست بعد عقدم باهمیم🥲

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ که به غیر از تو نباشد دل من جای کسی 💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "           اگه امضامو دیدید برام دعا کنید ینفر در حقم بدی کرده تاوانشو پس بده ازتون ممنونم🥲🫂

شاید از اون مدل هستن ک نامزدی نامحرمن 🤔

ازون لحاظ اجازه نداده باباش ک تنها برن

لطفا لایک نکنید❤

تلخ شیرین سخت بحث دعوا شادی ... خلاصه بالا و پایینحرف بابات رو گوش بده حداقل ماهی یه بار باید بیاد س ...

نامزدم ک چندماه یک بار میاد شهرمون چندبار گفت با اجیش برم پیشش وقتی ب بابام گفتم اجازه نداد

شاید از اون مدل هستن ک نامزدی نامحرمن 🤔ازون لحاظ اجازه نداده باباش ک تنها برن

خیلیا اصلا صیغه رو بد میدونن،دخترخاله ی منم نامزدی بدون صیغه و محرمیت بود خیلیم اتفاقا رفت وآمد داشتن،این چه افکاریه

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻
شاید از اون مدل هستن ک نامزدی نامحرمن 🤔ازون لحاظ اجازه نداده باباش ک تنها برن

اره محرم نیستیم ولی چهارماه نامزدمو ندیدم نباید درک میکرد تازه میخواستم با اجیش برم