2777
2789
عنوان

پسندیده شدن در مهمانی

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 23 پست
در ختم شخصی پسندیده شدم😄درست وقتی که خیلی گریه می کردم

منم در ختم پدرم پسندیده شدم 

در حال عررررر زدن و صورت خراشیدن 

حالم خیلی بد بود وابسته بودم و نعره هایی میزدم که نگو 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
کار هم داشت؟

منظورتون متوجه نمیشم منظورتون این شاغل بود یا نه؟

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره ببخشید

درسش اون موقع تازه تموم شده بود 

ارشد پیوسته خونده بود و در شرف سرکار رفتن بود

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم
واقعا؟. چجوری پیگیر سد؟

من با برادر نامزدم دوست صمیمی بودیم (همون برادر نامژدم که تو مهمونی از من فیلم گرفته بود) 

و باهم ارتباط نزدیک داشتیم هی از برادرش تعریف میکرد منم خبر نداشتم 

و برای کار دندونام رفتم مطبشون و باهم اشنا شدیم 

و اینطوری ارتباطمون شکل گرفت 

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼

خود پسرا میدیدند؟

اره ی بار اره ولی مابقیه نه مادرها بودن ی بار زن عمو پسر چه میشد دخترعموی بابام حرف زد بامادرم داشت از شرایطش می‌گفت که داره زن شو طلاق میده فلان  مامانم تموم شد حرفش گفت نه نمیشه آب پاکی رو ریخت رو دست زن عمو من بی خبر بودم بعد چند روز اومدن خونمون آدرس مون گیر آوردن اومدن مامانم گفت برید هروقت طلاق داد با برگه وسند بیاید بعدش خداروشکر فهمیدیم چندماه بعدش پسر زورکی اومده بود مادر پسر دخالت زیاد می‌کرده اونا هم برگشتن از اهواز همیشه رفتن 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ازدواج کردید؟؟؟؟.

بله 

البته رسم ما رو می دونستن که تا یکسال باید عزا نگه داشت .

سال پدرم باز اومدن مسجد و بعد از یک هفته برای مادرم چادر اوردند و سرسلامتی دادند همه تعجب کردیم که سر سلامتی بعد از یکسال اونم توسط یه غریبه ... فقط پدرشوهرم انگار از قبل با پدرم یه دوستی داشته که زیاد هم مهم نبوده 

بعد از اون یک هفته بعد که من خونه نبودم اومده بودن خواستگاری 

عصر که اومدم مادرم گفت و .... خلاصه چون سنتی بود قرار شد ۶ ماه با نظارت خانواده ها و حرف بزنیم بیرون بریم و ... اشنا بشیم و بزرگترها هم تحقیقات میدانی میکردن .

سر ۴ ماه آشنا شدیم و جواب بله دادیم الانم خیلی سال گذشته

هر وقت تو سایت از ازدواج سنتی مینالن من میگم فرصت آشنایی بدید تا از عاشقانه هم بهتر باشه 

بخدا خانواده ها بالا سر باشند و انتخاب هم با خوده ادم باشه بهتره تا از مجازی و پارک و خیابان پیدا بشن 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .