2777
2789

خوابگاهیم ، ایران نیستم و جای دیگه ندارم برم

اتاقمونو ساس برداشته دو هفته دیگه امتحان دارم

عقبم خیلییی عقب

برنامه ریزی داشتم بخونم ولی این اتفاق افتاد

هر روز پا میشم با کلی جای قرمز روی بدنم

از بس میخارن تمرکزمو بهم زدن عصبیم کردن

پماد میزنم ، تختمو محلول سم زدم خودم

ولی قوی نبودو این حشرات نمردن

جا قبلیا از سوزش شدیدش کم میشه و سوزش جدیدا شروع میشه

به بابام گفتم اجازه بده این ترمو مرخصی بگیرم هرچی از دهنش دراومد گفت خونمونم که اوضاع اونور جهنمه

حالا من چکار کنم از درس افتادم

بیرون میرم که هم نیش نخورم هم درس بخونم هی کرم دستمه هی دارم بدنمو کرم میزنم

تو لباسامم رفته و لباس ندارم 

بخرمم بازم میان توی لباسام

حالم خیلی بده چطوری مدیریت کنم

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

امتحان منظورم امتحانای ترمه

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

الانم از خواب پاشدم گلو درد دارم و باز با اینکه لباسامم سم زدم باز دوجارو نیش زدن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینم بگم جایی ندارم برم هزینه هتل و خونه زیاااده

گوگرد بزن ازبین میرن زود

بهم گفتن چه گوگردی بزنم 

دقیق باید بدونم چیه بخرم

میشه لطفا بگی

پودر گوگرد زرد خشکخونمون داشت قبلا مامانم تو خونه گوگرد سوزوند کامل رفتن

متاسفانه نمیتونم اینکارو کنم تو خوابگاه

گفتم بیان سم بزنن ولی بزنن هم باز تو لباسام هستن بچه هاشون