2777
2789
عنوان

خواهش میکنم کسی از خودارضایی تجربه داره بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1213 بازدید | 84 پست
فقط با قرآن و نماز و اینکه با جنس مخالف احساسی همکلام نشوو همینطور ذهنتو مشغول کارای خوب کنو ذکر است ...

نماز میخونم به خاطر اینکه سمتش نرم دعای ناد علی رو میخوندم حالم از خودم بهم میخوره به خدا قول داده بودم ترک کنم هزار بار باز رفتم گفتم مریض نباشم قول میدم ترک کنم باز زدم زیرش

بهار من نیامد. دعام کنید درست شه همه چی خسته شدم از دویدن برای همه چی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیز دلم اول اینکه نباید اصلا تنها بشی دوم اینکه دوش آب سرد فراموش نشه نمی‌دونم تجربه ای ندارم اینا ...

اخه مجبورم تنها باشم کنکور دارم

شاید بعضیا بگن برو ورزش کنکتاب بخونولی دوستان نظر هر کس محترمه و خب اینم نیاز طبیعیه کاملا و چیز بدی ...

برا اینکه از اضطرابش کم میشه میگیم ورزش کنه وگرنه نیارجنسی باید پاسخ داده بشه راهکاری نداره

به خودت عذاب وجدان نده این یه نیازه طبیعیه و اشکالی نداره انجام دادنش ...

اگه الانم میبینی زیاد تر داری انجامش میدی بخاطر  استرس کنکورته و اینم یه چیز طبیعیه نگرانش نباش ...

برای خودت محدودیت بذار و کمتر و کمترش کن هربار با خودت شرط بذار که تا یکماه انجامش نمیدی و برای خود ...

انجام دادم یه بار کلا ۳ ماه پاک بودم یه روز یه اتفاقی افتاد از استرس باز رفتم سمتش