2777
2789
عنوان

دغدغه هاتونو برم من

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 37 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فعلا تاپیکا دوست پسرم ولم کرده خونه دوست پسر بریم یا نه ایناست

بابا ای کاش منم با دوست پسر نداشتم بهم میزدم انقدر استرس نداشت غم داشت فقط

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌
هییی این دورانو گذروندیم فک میکردم بالاترازاونا دغدغه ای نیسولی حالا آرزومه دغدغم اینا باشه💔

دغدغت چیه

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌
منم سه سال دغدغم این بود راحت شدم شکرورودی بهمن شدم دیگه از استراحت خستم از فیلم دیدن بیزارم اکسپلور ...

منم سه سال کنکور دادم 

ولی جایی قبول نشدم 

البته کم کاری های خودمم بود که کنکوری نخوندم و تلاش کنکوری نکردم 

فردا ساعن سه صبح بلیط دارم برا دانشگاه

۹ صبح امتحان دارم😂💔

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ که به غیر از تو نباشد دل من جای کسی 💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "           اگه امضامو دیدید برام دعا کنید ینفر در حقم بدی کرده تاوانشو پس بده ازتون ممنونم🥲🫂

من فلسفه دارم و جمله ها اصلا ربطی به هم‌ندارن 

تازه سرمم داره میترکه گلومم داره درد میگیره 

خوابمم میاد

و ساعت نه نیم شبه و هیچی نخوندم فردا باید ۹ برم امتحان بدم

برای بیماران قلبی از جمله پدرم صلوات میفرستید؟❣

منم سه سال دغدغم این بود راحت شدم شکرورودی بهمن شدم دیگه از استراحت خستم از فیلم دیدن بیزارم اکسپلور ...

آرزومه اینروزای تو
هیچوقت تو کله زندگیم ممکن نیست ی چیزیو انقدر بخوام
بزرگترین آرزوی همه ی عمرمه:)

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)