2777
2789
عنوان

همه مردا خیانت میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 3736 بازدید | 195 پست

اتفاقا من هرچی دیدم مردهای جوون با زنهای بزرگتر از خانومشون خیانت کردن 

از اون طرف مردهای مسن با زن های کوچیکتر از خانومشون !!

جنس که خراب باشه طرف دنبال تنوعه ، هرچی داره یه چیز دیگه میخواد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه خانوم به خودش برسه ورزش کنه شاداب باشه زود پیر نمیشه،بعد خیانت تو ذات آدماست ربطی به جوون و پیر بودن زن داره

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)

من دیدم با پیرتر هم خیانت کنن ، اما 

بنظرم دلیلش جاذبه زن نیست !! 

چون این مرد هر چند بره جوونتر بگیره بازم جاذبه اونم براش تکراری میشه دیگه ، همششش باید دنبال یکی جدیدتر باشه ، منطقی بنظر نمیرسه ، دلایل خیانت موارد بیشتر و بزرگتر از جاذبه و زیبایی یو زنه!

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

نه من مخالفم ابجی من مربی بدنسازیه اندام و استایلش و ببینی کفت میبره از زیبایی فیسش نگم برات شوهر خاک بر سرش با یه زن ۷۰ ساله خیانت کرد شاید فک کنین بخاطر پولش بود اما این حرومی  پیرزنه رو ساپورت میکرد 😐

گر قیامت قصه باشد من کجا بینم تو را ؟💔

من شب عقد مون یه شوهرم گفتم 

که همه مردا شبطتنت یا خیانتی دارن اولش خندید گفت نه 😅😂 همه چی خوب و بد داره 

گفتم من نمیدونم تو جز دسته خوبی یا بد ؟

فقط اگه یه روز خیانت کردی نزار من بفهم 

یه مدت پیش هم به دوستام گفتم که من گفتم حتی اگه خیانت کردی بی عرض نباش نزار من بفهمم

یه مهندس معماری دانشجو  ارشد دانشگاه شیراز بدون سهمیه 😂

وا نه بابا شاید نسل جدید بعضی ولی خب من تو فامیل یه مورد هم ندیدم فقط یکی زن صیغه کرد همه باهاش قطع رابطه کردن ولی بقیه اصلا نه تا پیری هن با هم میمونن حتی طلاق هم ندیدم

خدایا شکرت 🥺 💛💚🩷 خدایا عاشقتم دستمو بگیر