2777
2789

آقا من ی پوست بببب شدت چرب  دارم،از وقتی یادم میاد اینجوری بود، خیلی جوش میزدم و همیشه ام جای جوشام میموند و از بین نمیرف

کلی روتین پوستی امتحان کردم،از انواع ابرسانها و فوم ها گرفته تا ماسک زغال و انواع ماسکای خونگی مث عسل و ارد برنج و چمیدونم،شیر و گلاب و هزار کوفت و زهره مار😂

خلاصه خیلی درگیر این صورتم بودم،ولی درست نمیشد ک نمیشد،اگرم میشد چن وقت خوب بود و بعد چن وقت بدتر میشد...

یهو دیگه خسته شدم،همه چیزو کامل بیخیال شدم،حتی صورتمو با شوینده ام نشستم،هیچه هیچه هیچی ب پوستم نزدم و این برا منی ک روزی دو سه بار روتین اجرا میکردم واسه پوستم خیلی  سخت بود.

ولی دیگه واقن حالشو نداشتم،الان دوسه ماهه هیچی نزدم  ب صورتم و ب شدددت خوب شده..اصلا عجیب غریب ، جوشم دیگه نمیزنه ،جای جوشامم داره از بین میره.چربیشم  قشنگ متعادل شده،فقط تنها نکته ای ک داشت این بود ک آب زیاد خوردم ت این چن ماه.

در نهایت اگ شمام پوست خوب میخاید هیچ کاری باش نداشته بتشین،بیخیالش،بدن خودش بلده خودشو ترمیم کنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جوشها علت دارن باید علت رو بررسی کنید

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
رو چونه ت هم جوش میزدی

شما مشکل رحمی دارید 

پناه برتو که بی واژه مرا میشنوی♥             خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙                      🙏🏻 یَا مَنْ یَکفِی مِنْ کلِّ شَیْ ءٍ وَ لَا یَکفِی مِنْهُ شَیْ ءٌ اکفِنِی مَا أَهَمَّنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ بحق محمدٍ و آل محمد صلواتک علیه 🙏🏻              ✅  درمانگر طب سنتی وطب فشاری ام سوالی داشتی خوشحال میشم بتونم کمکت کنم ✅
صبحا با چی میشستی؟ آب خالی؟تو حموم چی؟چند بار در هفته حمام میرفتی؟

آره صبا با آب خالی

حمومم ک میرپ با شامپو بدنه خیییییلی کم،اونم فقط دور دماغمو چوم چربه😂😂

آخه من پریودی هام منظم و نرماله چرا باید رحمم مشکل داشته باشه 🥲چیکار کنم بنظرتون ؟

مشکل فقط نامنظمی پریود نیست که گلم 

التهاب وعفونت

سوء مزاج رحم 

تجمع فضولات دررحم وتخمدانها 

مجردین یامتاهل؟