2777
2789
عنوان

اخه چطور نارحت نشم خانواده شوهرم عین وسایل خواهرشوهرمو گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 42 پست

عزیزم درست حق داری ناراحت باشی از اینکه مشورتی باهات نشده اما به این فک کن که اگه ارزونتر یا چیزای رنگ و رو رفته میخریدن خوب بود 

اگه اونطور میخریدنم ی چیزی در میامد 

در کل زیاد فکرتو درگیر نکن هرچیشو دوست نداشتی میتونی بری عوض کنی و تا چندسال دبگه کلا وسایلشو ادم خورد خورد عوض میکنه همون چیزی که دوست داریو بخر 

روزای خوب توی راه😎✌🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد نظراتا سطحیه خداروشکر کن خوشی زده زیر دلت 😖واقعن یسری فک‌میکنن نظر ندن بده‌اتفاقی میوفته زیونش ...

چی بگن؟ بگن برو ی فصل خانواده ی شوهرتو بزن که برات جهیزیه مثل دخترشون خریدن؟ همه جا معمولا دخترشون بیشتر از عروس تحویل میگیرن حالا خانواده ی شوهر اسی فرقی نذاشتن ی چیزیم بدهکار شدن

عزیزم طرف ما کلا رسمه خانواده پسر میخرن

ببین همش همینه ما هنوز برای برادرام میخوام لوازم بخریم بابام چون خودشونو میده نظر نمیرسه 

فقط یخچال نظر پرسید که عروسیمون نامردی نکرد گرانترین برداشت

بابام گفت کاش همونم نمی‌رسید

پول چون خودشون میدن نظر نمی‌پرسند

پدرشوهرم منم از من نظر نپرسید خودش خرید ۵تکه رو

ولی ممنونم که خریدم

خودتو خراب نکن پیششون همه جا همینه

فکر کردی جاهای دیگه عروس سوار بنز میکنن میبرن شهر کالا تا بخره

بیشتر بوی عقدهو حسادت میاد ازینکه خانواده پسر خریدن ولی خودشون خانوادشون 🤣😂

واه... دارن راهکار میدن که ناشکر نباش مهم اینه برات خریدن و فرقی بین تو و دخترشون نذاشتن ... عقده و حسادتش کجا بود؟ بعدشم اگه خانواده ی اسی جهیزیه میخریدن این حرفو حدیثا پیش نمیومد اسی خودش با پول باباش میخرید با سلیقه ی خودش باب میلش... نه اینکه خانواده ی شوهر بخرن نظر اسی رو هم نپرسن اسی هم نتونه چیزی بگه 

واه... دارن راهکار میدن که ناشکر نباش مهم اینه برات خریدن و فرقی بین تو و دخترشون نذاشتن ... عقده و ...

گفتم که همه مشکلشون خرید جعیزیه بوده خودتم گفتی خیلی جاها رسمه پسر بخره ضمن اینکه میبره خونه خودش داماد که راضیه نی نی سایتیا همه ناراضی😂خدایااا شما تو دنیای واقعی چه شکلی هستین

واه... دارن راهکار میدن که ناشکر نباش مهم اینه برات خریدن و فرقی بین تو و دخترشون نذاشتن ... عقده و ...

شما اگه میخواستین راه حل میدادین میگفتین اشکالی نداره نکه رسمشونو زیر سوال ببرید مطمینن خودتون بودید بدتر برخورد میکردید ولی متاسفانه ازین ناراحتین که رسم خودتون نیس یکمم فشار اومد به همه 

چقد بد نظر دادین چرا یکم رو ادبیاتتون کار نمیکنید استاتر بیچاره که چیزی نگفت اه اه

اره بخداا میبینی ذارن از حسادت میترکن چرا اسی جهاز نخرید پسر خریده نمیدونن دیگه چجوری بیان کنن حسادتو فشارشونو 

گفتم که همه مشکلشون خرید جعیزیه بوده خودتم گفتی خیلی جاها رسمه پسر بخره ضمن اینکه میبره خونه خودش دا ...

الان ما ناراضی هستیم؟ داریم میگیم خوبه که بین تو و دخترشون فرق نذاشتن این از جواب اسی و تموم... چرا میخوای فتنه درست کنی؟ امثال تو از اون ادمای طلبکارین هم هچی ندارین کسیم چیزی بهتون بده طلبکارش میشین کم دادی چرا بهتر ندادی 😂😂😂

شما اگه میخواستین راه حل میدادین میگفتین اشکالی نداره نکه رسمشونو زیر سوال ببرید مطمینن خودتون بودید ...

باشه عزیزم بیخیال اره ما فشار بهمون اومده 😂😂 پدرمون با عزت و احترام برامون جهیزیه خریده چشممون به دست خانواده ی شوهر نبوده داغ کردیم فشاری شدیم.. 🤣