2777
2789
عنوان

اخه چطور نارحت نشم خانواده شوهرم عین وسایل خواهرشوهرمو گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 724 بازدید | 42 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دمشون گرم. خیلی کار قشنگی کردن. بین تو و دخترشون هیچ فرقی نگذاشتن. چرا از این زاویه نمیبینی؟ خوب بود برن برا تو بنجل بخرن؟ البته بهتر بود سلیقه شما هم دخیل بود. ولی همون جور که من جهاز میخرم، شوهرم رو نمیبرم و نظرش رو نمیگیرم، اونا هم برای شما هدیه گرفتن و سلیقه خودشونه. انشالله به زودی خودت بری هر چی دلت خواست بخر

به نظرم ی کم ناسپاسی. تمام جهیزیه رو خریدن عین دختر خودشون هنوز ناراحتی.

والا

خدایا، تنها آرزویم این است که فقرا نازا شوند. و از این پس هیچ فرزندی در خانواده ای فقیر به دنیا نیاید‌.

چقد خوب که بین عروس و دخترشون فرقی نذاشتن... حالا ما رسم داریم صفر تا صد جهزیه با عروسه تازه مادرشوهر زر زرم میکنه فلان مارک نیست فلان چی رو نداری... خداتم شکر کن نصف بیشتر جهاز خریدن 

[QUOTE=366897731]رو تختیو‌چجوری سبک دیکه الان میگه دو سال شده . خب رو تختی رو عوض کنه . رو تختی خیلی بیشتر از خود تخت خودش زو نشون میده . این دقیقا اسونترین و کاربردی ترین کاره 😄😄

به نظرم شما یه مقدار قدرناشناسی

والا همینکه گرفتن دنیاست،دیگه دندون اسب پیشکشی رو تو این دوره زمون نمیشمرن

بنده خداها عروسی خونه سرویس طلا جهیزیه ...رو بگیر اخرشم  عروس خانوم نپسنده یا باب دلش نباشه!!

واقعا دوست دارم بدونم اولین نفری که گفته دختر داشتن سخته چون باید جهیزیه بدی کی بوده ؟؟ بفرمایید الان بگید پسر داشتن سختتره یا دختر داشتن؟؟؟؟