2777
2789
عنوان

بهترین کرم ضد آفتابی که زدین چیه توروخداااااا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 68 پست
عزیزم میشه بیاین تاپیک اخرم

چشم عزیزم❤️

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅دخترممممم پروفم طنزه🦋 کاربر محترم نظر من خطاب به استارتر هست پس اگه مخالفی سکوت کن و رد بشو👏😑اگه توهین کنی مطمئن باش سکوت نمیکنم جواب برای بی ادبا زیاد دارم و همتونو حریفم😂🗡🗡آقایون درخواست ندید😑

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رد سفیدیش میمونه یا بعد چند ساعت میره؟

ا اصلاً رد سفیدی نمی‌ذاره خودش مثل کرم‌های معمولی سفیده بعد رو پوستت که می‌زنی یه رنگ خیلی خوشگل به پوست میده اصلاً رد نداره من برای بچه‌ها می‌زنم برا خودمم می‌زنم واقعاً پوست و ناز و خوش رنگ می‌کنه.ولی دقت کن .خواستی عکس میذارم اشباه نخری مدیسان خیلی تنوع داره.رنگی نخری یه وقت قیمتشم ۱۵۰ اینطوریا 

پنکک ورورا عالیه .اگه خواستی بخری بهت میگم چه شماره ای .دی جی هم داره.اون ضد آفتابم که بهت گفتم باز ...

عزیزم من پوستم گندمی هست . پوست چرب

چ شماره ای بخرم ؟ پنکک

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

ا اصلاً رد سفیدی نمی‌ذاره خودش مثل کرم‌های معمولی سفیده بعد رو پوستت که می‌زنی یه رنگ خیلی خوشگل به ...

عزیزم یعنی مناسب بچه هاست؟

عکسش رو می‌زاری گلم 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

پنکک ورورا عالیه .اگه خواستی بخری بهت میگم چه شماره ای .دی جی هم داره.اون ضد آفتابم که بهت گفتم باز ...

پوستم گندمی رو ب روشن.

لطفا بگید چ شماره ای بگیرم ؟

از دی جی نگاه کردم قیمت ۷۵

پوستم گندمی رو ب روشن.لطفا بگید چ شماره ای بگیرم ؟از دی جی نگاه کردم قیمت ۷۵

دیجی کالا

ا اصلاً رد سفیدی نمی‌ذاره خودش مثل کرم‌های معمولی سفیده بعد رو پوستت که می‌زنی یه رنگ خیلی خوشگل به ...

من پوستم چربه و مستعد جوش پوستم روشنه همه کرم های رنگی حتی روشن ترین رنگش باز برام تیره میشه رو پوستم قهوه ای میشه برا همین همیشه ضدآفتاب بی رنگ سینره میزدم پوست رو خیلی خوشکل و طبیعی روشن میکرد و تا شب هم همینجور میموند اما چون بافتش چرب بود گفتم ضدآفتاب دیگه امتحان کنم فیس دوکس بی رنگ خریدم پوستم میشد گچ بیرون میرفتم همه نگام میکردن انگار روح سرگردان بودم بی رنگ وچه گرفتم فقط برای نیم ساعت پوست روشنه بعدش کامل جذب میشه و رنگ پوست خودت میشه که دوست نداشتم تون آپ کره ای گرفتمم رنگمو صورتی میکرد دوست نداشتم دیگه خسته شدم گفتم شاید این ک معرفی کردین مثل سینره باشه برام با چربی کمتر

من پوستم چربه و مستعد جوش پوستم روشنه همه کرم های رنگی حتی روشن ترین رنگش باز برام تیره میشه رو پوست ...

اتفاقا دختر منم پوستش خیلی سفیده پوستش .وقتی ضد آفتاب رنگی می‌گیره مثل شما پوستش تیره و قهوه‌ای می‌شه، وقتی هم کرم سفید کننده براش می‌گیرم روی صورتش خیلی ماست میشه و سفید میشه ،ولی این ضد آفتابه رو که می‌زنه خیلی ناز می‌شه پوستش فکر می‌کنم چیز مناسبی باشه برای شما هم .اما بذار عکسشو برات بفرستم اشتباه نخری

پوستم گندمی رو ب روشن.لطفا بگید چ شماره ای بگیرم ؟از دی جی نگاه کردم قیمت ۷۵

اره تو دیجی اررونتر هست منم گندمی روشنم

شماره ۶۱۲ بهترینه 

بعد۶۰۳ 

بعد ۶۰۹

اینا رنگایی هستن که خیلی تناژ هلویی ندارن .چون من اگه هلویی بزنم پوستم به قرمزی میزنه

اگه نخودی میخوای ۶۱۲ نخودیه

اتفاقا دختر منم پوستش خیلی سفیده پوستش .وقتی ضد آفتاب رنگی می‌گیره مثل شما پوستش تیره و قهوه‌ای می‌ش ...

شما پوستتون چربه؟ چون ضدآفتاب تخصصی پوست چرب نیست میترسم برام چرب باشه پوست خودم خیلی چربه

شما پوستتون چربه؟ چون ضدآفتاب تخصصی پوست چرب نیست میترسم برام چرب باشه پوست خودم خیلی چربه

والا من یه پوست عجیب دارم چربه اما پوسته پوسته میشه .با این حال این ضد افتاب لای پوسته های صورتم نمی‌شینه و نشونشون نمیدت .ولی دخترم پوستش  خیلی چربه و این براش عالی بوده .کلا بعد از ژل ضد افتاب بتیس انتخابم همین بوده