2777
2789
عنوان

اوناییکه رلن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 63 پست
ما بعد ۶ ماه قراره همو ببینیم خییلی استرس دارم اخه همکارم همسایه مونه میترسم بیاد ب خانوادم بگه فلان ...

چه همکار و همسایه فضول و بیشعوری 😐

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

اگه قرار اولتونه عادیه من رنگم این قدر سفید شده بود میگف الان غش میکنی نگران هیچی نباش درست میشه😂😊 ...

ن قرار اولمون نیس  ولی محل کارم تازگیا یکی از اشناهمونم همکارم شده اونو چیکارش کنم😐😶

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن قرار اولمون نیس ولی محل کارم تازگیا یکی از اشناهمونم همکارم شده اونو چیکارش کنم😐😶

اگه میدونی میاد میگه خودت به خانوادت بگی نمیری سرکار بهتره. یجور بپیچون یا قبلش بگو کاری پیش اومده کار دارم نمیتونم برم سرکار یا بعدش بگو کاری پیش اومد... قبل اینکه اون فوضولچه بخواد بگه

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

چه همکار و همسایه فضول و بیشعوری 😐

اخه همکارم نمیدونه من پارتنر دارم و نمیخامم بدونن و رفتو امد خانوادگی هم داریم ما جدیدا همکار شدیم عشقمم یه شهر دیگس خیلی وقته همو ندیدیم میگه برم پیشش درد سر درست نکنه برام این دختره  چون پدرشم با پدرم رفیقه یجورای خاستگارمم هستن

اخه همکارم نمیدونه من پارتنر دارم و نمیخامم بدونن و رفتو امد خانوادگی هم داریم ما جدیدا همکار شدیم ع ...

باشه هررچقدرم نزدیک باشن حتی طرف خواهرتم باشه بهش ربطی نداره رفتی سرکار یا نه و چیکار میکنی چیکار نمیکنی کجا میری میای

باشه هررچقدرم نزدیک باشن حتی طرف خواهرتم باشه بهش ربطی نداره رفتی سرکار یا نه و چیکار میکنی چیکار نم ...

اخه نن جز سرکار جایی تنها نمیرم 😂 هر جاییم برم با مامانم میرم  نمیدونم چه بهونه ای جور کنم  با نامزدم بعد ۳ ماه اشتی کردم ۶ ماهه کلا همو ندیدیم دلم خیلی میخاد ببینمش 

ما ۲ سال دوست بودیمبه امیده خدا ان شالله ۱ هفته دیگم خواستگاریمهدعام کنید کلی استرس دارم

خوشبخت بشی عزیزم هر چی خدا میخاد و صلاحته همون بشع عزیزم‌

اخه نن جز سرکار جایی تنها نمیرم 😂 هر جاییم برم با مامانم میرم نمیدونم چه بهونه ای جور کنم با نامز ...

خب پس سخت شد