2777
2789
استرس دارم . ینی یاد میگیرم؟مهمون میاد راجب چه چیزایی حرف بزنم؟خیلی کم حرفم

عزیزم سعی کن زیاد تو اجتماع باشی و روابط اجتماعی تو بالا ببری 

میگن کتاب زنان زیرک خیلی خوبه

حالا اول رو پذیرایی کردن و آشپزی کار کن تا رام کردن همسر راه طولانی و درپیش داریمردها رو غذاشون حساس ...

با اینکه  آشپزی کم کردم ولی تا الان هرچی پختم خوشمزه بود...😑

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با اینکه آشپزی کم کردم ولی تا الان هرچی پختم خوشمزه بود...😑

الان که خونه پدرتی کنار مادرت وایسا یاد بگیر

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
با اینکه آشپزی کم کردم ولی تا الان هرچی پختم خوشمزه بود...😑

خوب خداروشکر

استعدادشو داری

درخواست حذف تایپیک بنا برقول سال گذشته ،لطفا یه صلوات برای درامان موندن همه مسلمونهای دنیا از دست ظالمین بفرستید ممنون،
استرس دارم . ینی یاد میگیرم؟مهمون میاد راجب چه چیزایی حرف بزنم؟خیلی کم حرفم

یاد میگیری غذا هم خودت نپز از اینترنت نگاه کن

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

نمیدونم تا دم بکشه و آب جوش بیادطول میکشه مهمون همینجوری دهن خشک بشینه بده بنظرماول شیرینی و میوه ب ...

خب ما قبل اینکه مهمونا برسن چایو میذاریم 😔🤣

نمیدونم

[army] گر بشکند من ، زاده شود منِ دیگری :) <infp>

عزیزم سعی کن زیاد تو اجتماع باشی و روابط اجتماعی تو بالا ببری میگن کتاب زنان زیرک خیلی خوبه

اره دقیقا... من ازاجتماع فراری ام.. ینی وقتی خانوادم میگن امشب میخایم بریم مهمونی

یا میخایم بریم عروسی 

منو عزا میگیره 

اسم تو اجتماع بودن میاد  اصلا دلم نمیکشه برم.....

مهمونی ام که با زورررر و اجبار خانواده میرم یگوشه میشینم صدام در نمیاد