2777
2789
ای ناقلاخوش باشی🪷

فداشم جیگر همچنین

کی میگیره جاااااتو: خواب - غذا - مامانم - کتابام - فیلمام ✨🙌🩷 اگه خیلی تعصبی هستین ریپ نزنین روم 😚🤍 من تک فرزندیم ک واسه بابام چراغ قوه نگه میداشتم😂 پس از هیچی نمیترسم🥴😵‍💫 خیلیم عجولم چووووون بلهههههههه من ۶ ماهه دنیا اومدم🥺😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب بخور  واجبه  گشنه  بمونی

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
بله سه وعده پشت هم قرمه داشتیم پسرم امشب با مظلومیت تمام خورد با اینکه میگفت تکراریه

ای ننه🥲😂

حالا چرا سه وعده پشت سر هم قرمه؟

پسرتون نگفت مامان سبز شدیم از بس قرمه خوردیم؟😂

ااخه صبونه خودش مخوره میره ناهارهم پیش هم نیستیم فقط شام

خوب  یه  کوچولو  بخیر  ته بندی  کن

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
همسرمن توراهه یه ساعتی میکشه بیاد تاکید مبکنه. بخور ولی مقاومت میکنم

مث منی منم تاجایی ک بتونم صبرمیکنم ولی یبار تادوازده شب صبرکردم شوهرم بیاد خداشاهده شاموک اوردم رفتم‌نوشابه اینابیارم دیدم نصف غذا رو خورده خیلی بهم برخورد ب روش اوردم گفت شرمنده ب خدا من فک کردم توخوردی🤕

ای ننه🥲😂حالا چرا سه وعده پشت سر هم قرمه؟پسرتون نگفت مامان سبز شدیم از بس قرمه خوردیم؟😂

دیشب پختم امروز ناهارم خوردیم تنبلی کردم شام نپختم🤕🤧نه بچم خیلی زود کوتاه میاد مجبوری خورد