2777
2789
عنوان

درسای دانشگاه رو چجوری میخونید و پاس می‌کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 56 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با بدبختیییییی۴ق۵ف۵ف۵فعب وااایییی

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

منکه یه ماه تمام خوندم آخرای امتحان پشته هم دوروز نمیخوابیدم از نمونه سوالو جزوه کتاب بگیر خوندم آخر ...

پیام نور اینجوریه سوال تستی میدن خیلی سخت میشه نمره گرف

اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.

ای بابا نا امیدم نکن ترمکم با هزار امید و آرزو میخوام برم دانشگاه 😅

خیلی سختن آخه

من خودم یه جاهایی میبرم

تازه من یادمه ترم اول ارشد بودم،همسرم پدرش دراومد سر امتحان ریاضیم.نشست تکلیفامو نوشت،نمونه سوالامو حل کرد،...بعد من نمونه سوالا رو لای برگه فرمول بردم سر جلسه از روشون نوشتم😂😂

انقد به ناامیدی رسیده بودم

بعد یهو دیدم ۱۸ شدم😂😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
سلام عزیز دلم خوبید همه چی اوکی شدچند بار خواستم ازتون بپرسم بعد ترسیدم راحت نباشین و نخواین بگید ال ...

سلام عزیزم

ممنونم❤️

بله خوبم فعلا❤️

اوکیه همه چیز

امتحانامم شروع شد،دیگه چسبیدم به درس و یه کم بهتر شدم کلا

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

ببین درسای علوم پایه حقیقتا سخته

نمیشه شب امتحانی خوند

از همون اول ترم یه ساعتی و در روز بزار برای درسات

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
خیلی سختن آخهمن خودم یه جاهایی میبرمتازه من یادمه ترم اول ارشد بودم،همسرم پدرش دراومد سر امتحان ریاض ...

ای بابا 😂

اگه از رفرنس میخونی به خصوص باید بیشتر وقت بذاری

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
ببین درسای علوم پایه حقیقتا سختهنمیشه شب امتحانی خونداز همون اول ترم یه ساعتی و در روز بزار برای درس ...

باشه مرسی فقط لطفاً بگو استادا معمولا برای علوم پایه رفرنس معرفی می کنن یا جزوه 

باشه مرسی فقط لطفاً بگو استادا معمولا برای علوم پایه رفرنس معرفی می کنن یا جزوه

بستگی داره

مثلا این ترم من استادم 200صفحه جزوه داد

به علاوه 4 تا غصل رفرنس

هر استاد تز خودش و داره