2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم هیچ وقت سن واقعیمو متوجه نشدن .. خیلی بده و همیشه ناراحت بودم بابتش چون جدی نمیگیرنم خیلی مواقع..

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

نه اصلااا.

فقط میترسم از رفتارم بهم بگن بچه. در طاهرم بهم  بچگونه بخوره برام مشکلی نداره.

دانشجو معلمم و میرم مدرسه همکارا و معاونا با دانش آموز اشتباهم میگیرن. حالا خوبه قدم با کفش نزدیک ۱۷۰ میشه😑😑😑

میترسم در اینده برم سرکلاس بچه ها جدیم نگیرن

خیلی اعصابم خورد میشد همیشه شبیه بچه ها دیده میشدم حتی الانم که ۳۸ سالمه اگه موهامو رنگ نکنم قیافم خیلیییییی کمتر میخوره و خوشم نمیاد. رفتم موهامو بالیاژ روشن کردم الان حدود سی بهم میخوره و خوشحالم 😄

امیدوارم همیشه سلامت باشید و همیشه با خبرهای خوب سورپرایز بشید💚🤍