2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جلو همکارا وضع نفخ و پیچش دردناک روده ضایع نمیشی؟من همش به خودم میپیچم قار و قور دارم

اخ نگو‌که دلم پره من به خاطر همین نمیرم سرکار از صبح تا حالا داشتم دعوا میکردم که چرا نمیرم سرکار چرا پول ندارم چقدر سخته ادم محتاج بقیه باشه 

اخ نگو‌که دلم پره من به خاطر همین نمیرم سرکار از صبح تا حالا داشتم دعوا میکردم که چرا نمیرم سرکار چر ...

شما دولتیه کارتون؟

بهرحالتو کار دولتی میشه یه جوری کاری کرد یه کاریو بهت بدن مشکلت کم تر بشه کمتر تو جمع باشی...

فقط میگم چطور میشه ثابت کرد رود تحریک پذیر تنها شاهد حرفیه که میزنی مثل کمر نیست که بگی این عکس این دیسکامه

شما درمان نشدی؟

شما دولتیه کارتون؟بهرحالتو کار دولتی میشه یه جوری کاری کرد یه کاریو بهت بدن مشکلت کم تر بشه کمتر تو ...

نه من نمیرم سرکار اره اگه برم دولتیه میری دکتر گواهی میکیری حتما آزمایش داری دیگه