2777
2789

کان

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من باردارم ،قرص میخوردم

فقط 30 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

کاندوم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

روش‌های پیشگیری از بارداری بسیار متنوع هستند و انتخاب مناسب‌ترین روش بستگی به شرایط فردی، سلامتی، سبک زندگی و ترجیحات شخصی هر فرد یا زوج دارد. در زیر به برخی از بهترین و رایج‌ترین روش‌های پیشگیری از بارداری اشاره می‌شود:

1. قرص‌های ضدبارداری: این قرص‌ها هورمون‌هایی را به بدن می‌دهند که تخمک‌گذاری را مهار می‌کنند. باید به طور منظم و روزانه مصرف شوند.

2. کاندوم‌ها: کاندوم‌های مردانه و زنانه نه تنها از بارداری جلوگیری می‌کنند، بلکه از انتقال بیماری‌های مقاربتی نیز محافظت می‌کنند.

3. IUD (دستگاه داخل رحمی): IUD یک وسیله کوچک است که در رحمی قرار می‌گیرد و می‌تواند به مدت چند سال از بارداری جلوگیری کند.

4. تزریق ضدبارداری: این روش شامل تزریق هورمون‌ها به بدن برای جلوگیری از تخمک‌گذاری است و معمولاً هر سه ماه یک بار باید انجام شود.

5. پچ ضدبارداری: این یک برچسب هورمونی است که بر روی پوست قرار می‌گیرد و هورمون‌ها را به بدن منتقل می‌کند.

6. روش‌های طبیعی: شامل ردیابی چرخه قاعدگی و اجتناب از روابط جنسی در زمان تخمک‌گذاری است. این روش به دقت و شناخت خوبی از چرخه قاعدگی نیاز دارد.

7. حلقه واژینال: این حلقه نرم هورمونی در داخل واژن قرار می‌گیرد و هورمون‌ها را به بدن منتقل می‌کند. معمولاً هر ماه یک بار باید تغییر داده شود.

8. روش‌های دائمی: مانند وازکتومی برای مردان و بستن لوله‌های رحمی برای زنان، که برای کسانی که می‌دانند دیگر نمی‌خواهند بچه‌دار شوند مناسب است.

قبل از انتخاب هر روش پیشگیری از بارداری، مشاوره با پزشک یا متخصص بهداشت بسیار مهم است تا بهترین گزینه بر اساس نیازها و شرایط فردی انتخاب شود.

GPT-3.5 Basic Model - Free

@ChatsGptsRobot

از بات پرسیدم