2777
2789
عنوان

شده کسیو حلال نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 77 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ی دوستی داشتم همون دوران دبستان من تازه مدرسمو عوض کرده بودم و رفته بودم تو یه مدرسه جدید که هیچکدوم ...

منم دقیقا یه همکلاسی بود مسخرم میکرد فقط اونو تا حالا نتونستم ببخشم، ازشم خبر ندارم ولی نبخشیدم، چون اون سالها خیلی اذیت میشدم

تورو خدا برام یه حمد یا صلوات یا یه دعا از ته دل کنید🙏🙏🙏😭😭😭 یه مشکل بزرگ دارم تو زندگیم،، شدیدا نیازمند دعاتون هستم
خنده دارش میدونی چیه دقیقا همون روز ک رفتم خونشون با یکی دیگه لاس میزد مخ زد بعد من عااااشقش بودم گر ...

با شنیدن این داستانا کم کم دارم به کارما اعتقاد پیدا میکنم 😂😂👌 حقشههه الهی خدا بیشتر بزنه کمرش. حیف اشکات که واسه اون بدردنخور حروم شدن

با شنیدن این داستانا کم کم دارم به کارما اعتقاد پیدا میکنم 😂😂👌 حقشههه الهی خدا بیشتر بزنه کمرش. ح ...

اره بابا تو این مورد کارما بد زد تو کمرش 

یکی دیگ اکسام منو برای رابطه میخاست تااااااااکید می‌کرد من فقط دنبال دختر پاکدامن ....برای ازدواج ، خیلی آبرو براش مهم بود 

بعد یک سال فهمیدم یکی از دوست دختراش دو قلو ازش حامله شده انداختش رندان بچه ها رو آورد،  دوست دخترشم دختر پاکدامن نبود کل شهر باهاش خاطره داشتن😹 از یه خانواده بی اصل نسب ، آبروی پسر تو کل شهر رف