2777
2789
عنوان

شده کسیو حلال نکنید

724 بازدید | 77 پست

چیکرد که نمی‌تونید ببخشید ؟

من پدرم که بهترین سالای زندگیمو داره میگیره 

برادر اشغال‌ش ی شب خیلی حالم بد حرفای خیلی ناجور بهم زد 

و ی نفر دیگ 

بله خواست بهم تجاوز کنه با چاقو رگ دستم زد

وقتی جواب استارتر تو تاپیک میدم تو خودت قاطی نکن خودشیرینی نکن نخود هر آش هم نشو چون اصن اعصاب و حوصله دعوا ندارم،دعوا شد فحش دادی صدبرابر تو فحش میدم و قانونی پیگیری میکنم تهدید الکی نمیکنم واقعا پیگیری میکنم که دفعه دیگه به کسی دیگه فحش و بی احترامی نکنی اوکی؟با من دهن به دهن نشو اعصاب کافی ندارم(((درخواست دوستی قبول نمیکنم))

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ن انقد احمقم که داشتن میزاشتنش تو قبر حلالش کردم

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

تاااا حالا نشده بیشتر از دو هفته از کسی ناراحت باشم سریع همه رو میبخشم و فراموش میکنم ولی گاهی که یادم میاد خیلی میریزم بهم

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفمه🌱جان عزیزت لایکم نکن

ن انقد احمقم که داشتن میزاشتنش تو قبر حلالش کردم

احمقی نیست عزیزدلم از مهربونی و بزرگواریته😍😍😍

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفمه🌱جان عزیزت لایکم نکن

بله یک دوست دوران بچگیم.‌چند وقت پیشا فوت شد گفتم حلالت میکنم ولی همین دیشب یاد کاراش افتادم گفتم بخدا ازت نمی گذرم چون واقعا اعتماد بنفس را ازم گرفت و آینده منو تغییر داد کارای اون و ازش نمیگذرم هیچوقت 

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی