2777
2789
عنوان

ریاضی ایکیوکافیه

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 66 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی دوس دارم جات باشم
خانوادم شرایط فراهم کردن که از  ککلاس 8 بهبعد درس 10 رو بخونم برا اینکه برم المپیاد هم قبول شدم ولی نرفتم تو کلاساش
میرفتم تو کلاسا بعد به جای اون فیلم سینمایی میدیدم

خیلی دوس دارم جات باشم خانوادم شرایط فراهم کردن که از ککلاس 8 بهبعد درس 10 رو بخونم برا اینکه برم ا ...

هعی ماهم کم زحمت نکشیدیم بشخصه پارسال شبای نهایی رو هیچوقت یادم نمیره که با چه فلاکتی گذروندم 

نه اصلا هم اینطور نیست من بیشترین مطالعه روزانه ام 8 ساعت بوده شاید برات عجیب باشه ولی دلیل داره

منظورم نت بود گفتی بریم
8 ساعتم زیاده که به جز مدرسه البته مدرسه شما مدرسس مدرسه ما ظویلس ماباید به معلما درس بدیم
بعد اونم که برمیگردیم فشار عصبی بهمون میاد دیگه تا 5 هیچ میشه

منظورم نت بود گفتی بریم 8 ساعتم زیاده که به جز مدرسه البته مدرسه شما مدرسس مدرسه ما ظویلس ماباید به ...

نت که چیزی نداره همش چرت و پرته اینجارو هم تازه کشف کردم یجورایی وقتی میام اینجا حس میکنم از شدت سم بودن دارم سرطان میگیرم

خواستم بهت بگم بیا با هم بخونیم بعد یادم افتاد من در حدت نیستم

هیچوقت خودتو دست کم نگیر بیا یه حساب سر انگشتی بکنیم ببین تو اگه از همین الان شروع کنی برای کنکور ما تقریبا 1 سال و 5 ماه و 24 روز وقت مونده که حدودا میشه 539 روز حالا بیا از این عدد همون 39 روزو کم کن بدلایل مریضی اینا که هنوز خیلی هم زیاده حالا فک کن تا خود کنکور بشینی این 500 روزو خیلی کم مثلا میانگین بگیری روزی 5 ساعت بخونی که میشه کلا 2500 ساعت.....حالا ضرب در 3600 میکنیم میشه 9 میلیون ثانیه.....آیا عدد کمی هستش ؟ میتونی باهاش متحول بشی

هیچوقت خودتو دست کم نگیر بیا یه حساب سر انگشتی بکنیم ببین تو اگه از همین الان شروع کنی برای کنکور ما ...

چه تحلیل خفی افرین اصن انرژی گرفتم متحول شدم
اگه خواستی میتونیم باهام بخونیم برا کنکور البته که تو خیلی از من جلو تری 10 و نصف 1 1 خوندی
من باید از نوبت دوم 11 شرو کنم خلاصه که اگه خواستی میتونیم باهم بخونیم