2777
2789
عنوان

ریاضی ایکیوکافیه

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 66 پست
به خدا دوس دارم برم خفش کنم

ببین آخه تو تاپیکاش هست که حوصله درس خوندن ندارم و امتحانم مونده و درس نمی‌خونم و اینجور چیزا خب معلومه باید ضعیف میشه معلومه دانش آموز ضعیف میشی و میای به معلما فحش میدی بعدش

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

ببین آخه تو تاپیکاش هست که حوصله درس خوندن ندارم و امتحانم مونده و درس نمی‌خونم و اینجور چیزا خب معل ...

من خودم مث اسب میخونم مدیرمونم میدونه واسه همین میگه بیا مدرسه بشی افتخار مدرسمون و من بگم من اینو تربیت کردم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من خودم مث اسب میخونم مدیرمونم میدونه واسه همین میگه بیا مدرسه بشی افتخار مدرسمون و من بگم من اینو ت ...

آره معلومه تو دانش آموز خوبی هستی

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

افرین تا چه درصدی میشه تو ازمونا زدخوب چی تکمیلش میکنه

ببین هیچوقت نمیشه قضاوت کرد که اره اگه این کتابو بزنی حتما تو قلم چی یا ماز درصد بالایی میزنی چون دانش آموزا باهم متفاوتن یعنی یکی پایه ریاضیش قویه حتی با تک منبع بودنم میتونه درصد بالایی کسب کنه ولی یکی پایه اش ضعیفه حداقل باید دوتا منبع بزنه تا بتونه درصد قبلی رو بزنه....من خودمم یازدهمم قلم چی میرم نقطه قوتم هم ریاضی اکثرا 100 90 میزنم که بیشتر وقتا بالای 8000 هم تراز میده 

شما یازدهمی چطور درس میخونید درصد ها و تراز تون

درصدام اکثرا توی قلم چی اینا خوب هستن میانگین ترازمم 7400 یا 7300 بود دقیقشو نمیدونم ماکسیموم هم یه بار 7700 بود و اینکه هیچی دیگه از بچگی درس میخونم   مدسمم تیزهوشانه شهید مدنیه همون که رتبه 1 کنکور 1400 از مدرسمون بود

خب مشکل خودتونه که تواناییشو دارید ولی استفادشو خیر

اره تاپیکامو که ببینی همش دارم دس دس میکنم
سال قبل میگفتم امسال میخونم امسالم میگم سال بعد میخونم سال بعدم حتما میگم پشت میمونم