2777
2789
عنوان

از وقتی فیلم مزرعه رو دیدم می‌خوام گیاهخوار بشم 💀🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 7843 بازدید | 560 پست
نمیشه نسل حیوانات گیاهخوار هم زیاد بشه علف از کجا بخورن

کلا این همه حیوان تو طبیعت نمیچرن که تاحالا گاوی دیدی آزاد بچرخه یا گوسفندی ؟ همشون فروشی هستن و ابن همه پرورش میدم تو دامداری ها می‌دونی چقدررررر میخورن  . چوپان ها با این همه لقاح مصنوعی و زاد و ولد و.... 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

دارن ولی جونشون کمه

نه عزیزم فرقی نمیکنه، کاملا حس دارن 

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من اگه یه مدت پشت هم گیاه بخورم حس میکنم دارم میمیرم😂💔

اره منم انگار هیچی نخوردم

اصلا زندگی به تمام طعم ها لذت ها قشنگه

مصرف مداوم هرچیزی جذابیت نداره

اما ترکیب ها و اندازه ها باعث جذابیت میشه

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

اسی تلفظ اسمت چیه

ازاون موقع مغزم رگ به رگ شد نمیتونم بخونم فقط ترکش ومیفهم

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
تنکیو سیسی تازه چندتا فوش ابدارم حوالشون کرده بودم گفتم شخصیتمو میبره زیر سوال😂

مخصوصا اولین کلمه ات 🐺

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

تو آزمایش که میده کمبود داره ؟

ن همه چیش اوکیه

ولی خب هزینش ب نسبت بالاست😂

مثلا روزی ی مشت پسته میخوره ک خونسازی گوشت و جگرو جبران کنه

کمالگرایی❌فضای مجازی❌خیال‌پردازی درباره اینده ای ک شاید اتفاق نیوفته❌فکر کردن و وقت دادن ب آدمایی ک هیچ جای زندگیم نیستن❌(........)❌                 مآراتن حذف پنج عادت مزخرف تا شش ماه آینده.                                   اهداف تا شش ماه آینده.....(یدونه🩷🌱)           از امروز ۱۵ دی تا شش ماه آینده در ترک مجازی ام.و نی نی سایت.یوتیوب.گوگل.چنل های روبیکا.تلگرام حذف حتی یک لحظه.              خدانگهدار .

اره منم انگار هیچی نخوردماصلا زندگی به تمام طعم ها لذت ها قشنگهمصرف مداوم هرچیزی جذابیت ندارهاما ترک ...

کاملا صحیح👌

لرم ☺سپاس خدایی که مرا لر آفرید ☺بینِ تکه سنگ ها مرا دُر آفرید ☺نه مهاجر و گدای اصالت ☺مرا اصیل و با دستِ پُر آفرید😍❤

اسی تلفظ اسمت چیهازاون موقع مغزم رگ به رگ شد نمیتونم بخونم فقط ترکش ومیفهم

گرگ خاکستری 

ن همه چیش اوکیهولی خب هزینش ب نسبت بالاست😂مثلا روزی ی مشت پسته میخوره ک خونسازی گوشت و جگرو جبران ک ...

همین عالیه باشه عمرش طولانی میشه کلی مریضی نمیگیره

«شکم های خود را گورستان حیوانات نکنید.» امام علی(ع)

موهای تنم سیخ شد...