2777
2789
عنوان

از وقتی فیلم مزرعه رو دیدم می‌خوام گیاهخوار بشم 💀🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 7864 بازدید | 560 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هرکسی بلد نیست خوشمزه درست کنه چون سخته ولی اگر بلد باشه دست هاتم میخوری🤭

من اصلا ندیدم گوشتشو 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

چه عالی خواهرت چیا می‌خوره میشه رژیم غذاییشو بگی بدنش چه جوره سلامتیش در چه حده

قارچ.سویای ارگانیک.سبزیجات سیفی جات میوه  و..

برنج و نون و شیرینی جاتم  کم میخوره

بدنشم خدایی سالمه و لاغر 

قدش فک کنم 167 وزنش 57

شکم و پهلو و اینا اصلاا نداره

سیستم ایمنیش موقع مریضی منی ک کم میخورم با خواهرم ک اصلا نمیخوره با مادرم ک همیشه گوشت میخوره یه جوره

خلق و خوی آرومی داره نمیدونم ربط داره یا نه

کمالگرایی❌فضای مجازی❌خیال‌پردازی درباره اینده ای ک شاید اتفاق نیوفته❌فکر کردن و وقت دادن ب آدمایی ک هیچ جای زندگیم نیستن❌(........)❌                 مآراتن حذف پنج عادت مزخرف تا شش ماه آینده.                                   اهداف تا شش ماه آینده.....(یدونه🩷🌱)           از امروز ۱۵ دی تا شش ماه آینده در ترک مجازی ام.و نی نی سایت.یوتیوب.گوگل.چنل های روبیکا.تلگرام حذف حتی یک لحظه.              خدانگهدار .

حلال خدارو چرا حروم میکنید؟از خدا بیشتر میفهمید؟

حرام نکردیم که دلمون میسوزه 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

😂🫂

اصلا شما کباب و‌تصور کن😋

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
نسل درنده ها که در حال انقراض هست کلا . الان گرگ پیدا نمیشه خرسا خیلی کم شدن .... شیر و یوزپلنگ کووو

نمیشه نسل حیوانات گیاهخوار هم زیاد بشه علف از کجا بخورن

🍂🍁خیابان پاییز،کوچه آذر،پلاک۲۵🍂🍁
قارچ.سویای ارگانیک.سبزیجات سیفی جات میوه و..برنج و نون و شیرینی جاتم کم میخورهبدنشم خدایی سالمه و ...

تو آزمایش که میده کمبود داره ؟ 

البته اعتقاد هر کس متفاته. 

ولی وقتی خداوند به عنوان خالق تمام موجودات روندی رو در طبیعت قرار داده، ما به عنوان یکی از مخلوقات همون خدا، نمی‌تونیم با احساساتمون، خلقت خدا رو زیر سوال ببریم و فکر کنیم که درست می‌گیم! 

مصرف پروتوئین و لبنیات و … همه به حد کافی و مناسب برای بدن  ما مفید و نیاز هستند. 

و خداوند رفع این نیاز رو در حیواناتی که خودش به عنوان حیوانات حلال معرفی کرده، قرار داده. 

گیاهان هم احساس دارند! 

چون خونی ازشون نمی‌ریزه دلیل بر این نیست که حیات و میل به زندگی ندارند!  

این خلقت خداونده.  

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 
😭🥺😂👌با نعنا و سنگک

😅🥹

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
مثال با چه هدفی ؟ این داره میگه که حیوانات از ما خشمگین هستند و یه روزی آهشون انسان‌ها رو می‌گیره

ببینید ، کلا مافیای دارو توی جهان یکی از پرقدرت ترین مافیای دنیاست ، گیاهخواری سبب بسیاری از بیماری های عصر جدید شده ، چون توی بسیاری از گیاهان پروتیینی با اسم لکتین وجود داره که سبب بسیاری از بیماریهای خود ایمنی در بدن میشه ، از جمله ام اس ، آرتروز ، تخمدان پلی کیستیک ، پسوزیاریس ،دیابت و خیلی از بیماریهای دیگه و برای درمان موقت اونها هم نیاز به دارو هست ، فکر کنم حالا متوجه شده باشید