2777
2789

چیکار باید کرد با این آدم 

ی دختری هست تو فامیلمون 

هرچییی بهش بگی یا پیش بیاد تو جمع خودمون سریع میره ب مامانش میگه 

بعد مامانش اونو تو جمع بهت میگه 

این دختر ده دوازده ساله نیستا 

بالای بیست ساله 

وای از خودش و مامان بیشعورش متنفرم دیگ

فقط 33 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بهش هیچی نگو 

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه
خب تو بهش نگو

مدتی ندیده بودمش این اخلاقش یادم رفته بودم الان فهمیدم هنوز همونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
نباید جلوش حرف بزنی

تو جمع یهو ی چیزی پیش میاد دیگه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شما باید جلو دهنتو بگیری وقتی اون دهن لقه🤦🏻‍♀️😂

یادم رفته بود اخلاقشو 

😐

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ی بار ک گف ختده خنده بگو فلانی جون تو گفتی ؟چ دهن لقی تا خجالت بکشه

اتفاقا مامانش کاملا آشکار میگه ک دخترم گفته 

خجالت چی بابا 

انقد راحتن

1
5
10
15
20
25
30
35
40